דברים טובים מגיעים באריזות גדולות: סינבון ענק לכל המשפחה
תפנקו את עצמכם בקינוח של סינבון, אבל לא סתם אחד, אלא סינבון ענק ופריך עם ניחוח קינמוני וציפוי מתוק ומשגע במיוחד!
תפנקו את עצמכם בקינוח של סינבון, אבל לא סתם אחד, אלא סינבון ענק ופריך עם ניחוח קינמוני וציפוי מתוק ומשגע במיוחד!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 409.9 קק״ל 4919.0 קק״לפחמימות 70.8 גרם 849.8 גרםשומן 10.6 גרם 127.4 גרםנתרן 554.6 מ״ג 6655.0 מ״גחלבון 8.9 גרם 106.7 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.9 גרםשומן רווי 5.9 גרם 71.1 גרםכולסטרול 26.4 מ״ג 316.5 מ״גסידן 79.4 מ״ג 952.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 157.1 מ״ג 1885.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-55 דק׳
-
קלוריות410
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 409.9 קק״ל 4919.0 קק״לפחמימות 70.8 גרם 849.8 גרםשומן 10.6 גרם 127.4 גרםנתרן 554.6 מ״ג 6655.0 מ״גחלבון 8.9 גרם 106.7 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.9 גרםשומן רווי 5.9 גרם 71.1 גרםכולסטרול 26.4 מ״ג 316.5 מ״גסידן 79.4 מ״ג 952.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 157.1 מ״ג 1885.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.6 מ״גסגור
אם באמריקה הכל יותר גדול, אז למה לא להגדיל גם את הסינבון? סינבון ענק עם בצק מנצח וגלייז של חלב מרוכז מתוק. רוצו להכין עכשיו ושלא יהיה לכם ספק – זה מתכון שתחזרו אליו שוב ושוב!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-55 דק׳ | קלוריות 410 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
2 כוסות חלב 3%חמים
-
1/2 כוס חמאהמומסת
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 חבילה שמרים יבשים
-
5 כוסות קמח לבןקמח לכל מטרה
-
1 כפית אבקת אפייה
-
2 כפיות מלח דק
מילוי
-
3/4 כוס חמאה רכה
-
3/4 כוס סוכר חוםבהיר
-
2 כפות קינמון טחון
ציפוי
-
1/3 כוס חלב מרוכז
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערה גדולה, מערבבים יחד את החלב החם, החמאה המומסת, הסוכר והשמרים יבשים ונותנים להם ‘לשבת’ במשך דקה.
- מוסיפים לתערובת את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים עם כף עץ עד לאיחוד. מכסים את הקערה במגבת או בניילון נצמד ומניחים במקום חמים לתפיחה למשך שעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- לשים את הבצק עד שהוא כבר לא דביק, במידת הצורך ניתן להוסיף עוד קמח. מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי של 1.5 ס”מ.
- מכינים את המילוי: בקערה קטנה מערבבים את החמאה הרכה, הסוכר החום והקינמון. מורחים באמצעות מברשת את תערובת המילוי באופן שווה על כל הבצק.
- בעזרת גלגלת פיצה, חותכים שלושה חתכים אופקיים כדי לחלק את הבצק לארבע רצועות ארוכות בעובי ואורך שווה.
- מגלגלים את הרצועה הראשונה לצורת גליל קינמון. מניחים את הגליל על הרצועה הבאה ומגלגלים ליצירת גליל גדול יותר. חוזרים על הפעולה עם יתר הרצועות עד לקבלת סינבון ענק.
- מרפדים תבנית עגולה בנייר אפייה לתבנית עגולה ומניחים בתוכה את הסינבון הענק. עוטפים את התבנית בניילון נצמד ומניחים במקום חמים לצורך התפחה של 30 דקות.
- מחממים את התנור לחום של 160 מעלות ואופים את הסינבון במשך 45 דקות.
- מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים את הסינבון למשך 20 דקות לפחות. לאחר ההתקררות, מוציאים את הסינבון מהתבנית ומזלפים חלב מרוכז מעל.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערה גדולה, מערבבים יחד את החלב החם, החמאה המומסת, הסוכר והשמרים יבשים ונותנים להם ‘לשבת’ במשך דקה.
- מוסיפים לתערובת את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים עם כף עץ עד לאיחוד. מכסים את הקערה במגבת או בניילון נצמד ומניחים במקום חמים לתפיחה למשך שעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- לשים את הבצק עד שהוא כבר לא דביק, במידת הצורך ניתן להוסיף עוד קמח. מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי של 1.5 ס”מ.
- מכינים את המילוי: בקערה קטנה מערבבים את החמאה הרכה, הסוכר החום והקינמון. מורחים באמצעות מברשת את תערובת המילוי באופן שווה על כל הבצק.
- בעזרת גלגלת פיצה, חותכים שלושה חתכים אופקיים כדי לחלק את הבצק לארבע רצועות ארוכות בעובי ואורך שווה.
- מגלגלים את הרצועה הראשונה לצורת גליל קינמון. מניחים את הגליל על הרצועה הבאה ומגלגלים ליצירת גליל גדול יותר. חוזרים על הפעולה עם יתר הרצועות עד לקבלת סינבון ענק.
- מרפדים תבנית עגולה בנייר אפייה לתבנית עגולה ומניחים בתוכה את הסינבון הענק. עוטפים את התבנית בניילון נצמד ומניחים במקום חמים לצורך התפחה של 30 דקות.
- מחממים את התנור לחום של 160 מעלות ואופים את הסינבון במשך 45 דקות.
- מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים את הסינבון למשך 20 דקות לפחות. לאחר ההתקררות, מוציאים את הסינבון מהתבנית ומזלפים חלב מרוכז מעל.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
1 חבילה שמרים יבשים כמה גרם זה
50 גרם