הכי FRESH! סלט ירקות ונתחי דג על מצע יוגורט

קבלו רעיון לסלט מושלם מהשאריות של הארוחה של אתמול: סלט של נתחי דג וירקות טריים, על מצע יוגורט. ארוחת צהריים כיפית וקלילה!
קבלו רעיון לסלט מושלם מהשאריות של הארוחה של אתמול: סלט של נתחי דג וירקות טריים, על מצע יוגורט. ארוחת צהריים כיפית וקלילה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    594
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 593.7 קק״ל 593.7 קק״ל
    פחמימות 45.3 גרם 45.3 גרם
    שומן 12.5 גרם 12.5 גרם
    נתרן 937.7 מ״ג 937.7 מ״ג
    חלבון 67.4 גרם 67.4 גרם
    סיבים תזונתיים 17.5 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 6.7 גרם
    כולסטרול 156.3 מ״ג 156.3 מ״ג
    סידן 502.4 מ״ג 502.4 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 3291.6 מ״ג 3291.6 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    594
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 593.7 קק״ל 593.7 קק״ל
    פחמימות 45.3 גרם 45.3 גרם
    שומן 12.5 גרם 12.5 גרם
    נתרן 937.7 מ״ג 937.7 מ״ג
    חלבון 67.4 גרם 67.4 גרם
    סיבים תזונתיים 17.5 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 6.7 גרם
    כולסטרול 156.3 מ״ג 156.3 מ״ג
    סידן 502.4 מ״ג 502.4 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 3291.6 מ״ג 3291.6 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מפרקים את הדג שנשאר לנו לנתחים בגודל שמתאים לביס.
  2. מכינים את הרוטב: בצנצנת קטנה שמים שמן הזית, מיץ לימון ומיץ תפוזים. סוגרים את הצנצנת ומשקשקים חזק עד שנוצר ויניגרט (כ-20 שניות).

    מכינים את הרוטב בצנצנת קטנה. צילום: שניר גואטה
    מכינים את הרוטב בצנצנת קטנה. צילום: שניר גואטה

  3. בקערה גדולה שמים יחד את כל הירקות והדג, שופכים את הרוטב ומערבבים היטב.

    מערבבים בקערה יחד עם כל הירקות והברמונדי. צילום: שניר גואטה
    מערבבים בקערה יחד עם כל הירקות והדג. צילום: שניר גואטה

  4. מגישים: מניחים בתחתית צלחת מעט יוגורט יווני (בערך כף) ומזלפים מעט שמן זית מעולה. מסדרים את הסלט מעל ובתיאבון!

    סלט מרענן מברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה
    סלט מרענן מברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי FRESH! סלט ירקות ונתחי דג על מצע יוגורט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    דליה שנהב

    נשמע מעולה, עם איזה עוד סוג של דג זה יכול לצאת טוב?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, כל סוג של דג לבן (דניס, לברק, מוסר ים). בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות