-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1922.5 קק״ל 1922.5 קק״לפחמימות 24.4 גרם 24.4 גרםשומן 194.7 גרם 194.7 גרםנתרן 5640.9 מ״ג 5640.9 מ״גחלבון 93.8 גרם 93.8 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרםשומן רווי 97.5 גרם 97.5 גרםכולסטרול 1022.7 מ״ג 1022.7 מ״גסידן 1634.8 מ״ג 1634.8 מ״גברזל 4.3 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 661.9 מ״ג 661.9 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות1923
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1922.5 קק״ל 1922.5 קק״לפחמימות 24.4 גרם 24.4 גרםשומן 194.7 גרם 194.7 גרםנתרן 5640.9 מ״ג 5640.9 מ״גחלבון 93.8 גרם 93.8 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרםשומן רווי 97.5 גרם 97.5 גרםכולסטרול 1022.7 מ״ג 1022.7 מ״גסידן 1634.8 מ״ג 1634.8 מ״גברזל 4.3 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 661.9 מ״ג 661.9 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״גסגור
פשטידת גבינות ומנגולד נשמע לכם כמו משהו מסובך שלוקח הרבה זמן? אז תנו לנו לחדש לכם עם המתכון הנהדר והמפנק הזה שיפוגג לכם כל חשש, והוא כל כך טעים שתחזרו אליו שוב ושוב. אז אם מתחשק לכם על פשטידת גבינות טעימה ומיוחדת, כדאי שתנסו להכין את המתכון הבא.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 1923 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 צרור עלי מנגולדחתוכים גס
-
1 בצל בינוניפרוס דק
-
3 כפות שמן זית
-
1 קופסה גבינת שמנת
-
100 גרם גבינה צהובה 22%מגוררת
-
50 גרם גבינת פטה 5%מגוררת
-
1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
3 ביצים L
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות משמנים תבנית.
- מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את עלי המנגולד, מקפיצים כמה שניות ומורידים מהאש.
- טוחנים במעבד המזון את כל הגבינות עם השמנת המתוקה, הביצים והתבלינים.
- מערבבים את התערובת שבמעבד המזון עם המנגולד והבצל.
- מוזגים את התערובת לתבנית פיירקס מלבנית בינונית ואופים כחצי שעה (עד שהפשטידה שחומה מלמעלה).
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות משמנים תבנית.
- מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את עלי המנגולד, מקפיצים כמה שניות ומורידים מהאש.
- טוחנים במעבד המזון את כל הגבינות עם השמנת המתוקה, הביצים והתבלינים.
- מערבבים את התערובת שבמעבד המזון עם המנגולד והבצל.
- מוזגים את התערובת לתבנית פיירקס מלבנית בינונית ואופים כחצי שעה (עד שהפשטידה שחומה מלמעלה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
עוד מתכונים
היי אורה, תוכלי להרשם לניוזלטר שלנו ונשלח לך מתכונים מהממים!
שומרת את המתכון לפסח