הפשטידה שתרצו לידכם בשולחן: פשטידת גבינות ומנגולד

אין כמו להתחיל ארוחה במנה קלילה של מאפה טרי עם עלי מנגולד וגבינת שמנת, פטה וצהובה הנמתחת בכל ביס. פשטידה עשירה ופשוטה להכנה שכולם יזללו בתאווה מסביב לשולחן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות משמנים תבנית.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את עלי המנגולד מקפיצים כמה שניות ומורידים מהאש.
  3. טוחנים במעבד המזון את כל הגבינות עם השמנת המתוקה, הביצים והתבלינים.

    טוחנים את המצרכים במעבד מזון. צילום: שניר גוואטה.
    טוחנים במעבד מזון את כל הגבינות עם השמנת המתוקה, ביצים ותבלינים (צילום: דרור עינב)

  4. מערבבים את התערובת שבמעבד המזון עם המנגולד והבצל.

    מערבבים את התערובות עם המנגולד והבצל. צילום: שניר גוואטה.
    מערבבים את התערובות עם המנגולד והבצל (צילום: דרור עינב)

  5. מוזגים את התערובת לתבנית פיירקס מלבנית בינונית ואופים כחצי שעה (עד שהפשטידה שחומה מלמעלה).

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 742.6 קק״ל 742.6 קק״ל
פחמימות 12.4 גרם 12.4 גרם
שומן 62.5 גרם 62.5 גרם
נתרן 4047.8 מ״ג 4047.8 מ״ג
חלבון 33.6 גרם 33.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 1.4 גרם
שומן רווי 12.7 גרם 12.7 גרם
כולסטרול 768.9 מ״ג 768.9 מ״ג
סידן 257.8 מ״ג 257.8 מ״ג
ברזל 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
אשלגן 454.6 מ״ג 454.6 מ״ג
אבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    רעות הלוי

    הפשטידה הראשונה טעימה ומדהימה

    Avatar
    שושי ליכטנפלד

    בהחלט אפשר להוריד את אחוזי השומן הרווי והקלוריות בשימוש של יוגורט,גבינת שמנת 5% ושמנת לבישול שבין 9% ל15%

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody