הפשטידה שתרצו לידכם בשולחן: פשטידת גבינות ומנגולד

אין כמו להתחיל ארוחה במנה קלילה של מאפה טרי עם עלי מנגולד וגבינת שמנת, פטה וצהובה הנמתחת בכל ביס. פשטידה עשירה ופשוטה להכנה שכולם יזללו בתאווה מסביב לשולחן
אין כמו להתחיל ארוחה במנה קלילה של מאפה טרי עם עלי מנגולד וגבינת שמנת, פטה וצהובה הנמתחת בכל ביס. פשטידה עשירה ופשוטה להכנה שכולם יזללו בתאווה מסביב לשולחן
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1260
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1260.3 קק״ל 1260.3 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 15.3 גרם
    שומן 96.4 גרם 96.4 גרם
    נתרן 5557.5 מ״ג 5557.5 מ״ג
    חלבון 83.9 גרם 83.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 39.1 גרם 39.1 גרם
    כולסטרול 896.1 מ״ג 896.1 מ״ג
    סידן 1619.8 מ״ג 1619.8 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 624.1 מ״ג 624.1 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1260
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1260.3 קק״ל 1260.3 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 15.3 גרם
    שומן 96.4 גרם 96.4 גרם
    נתרן 5557.5 מ״ג 5557.5 מ״ג
    חלבון 83.9 גרם 83.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 39.1 גרם 39.1 גרם
    כולסטרול 896.1 מ״ג 896.1 מ״ג
    סידן 1619.8 מ״ג 1619.8 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 624.1 מ״ג 624.1 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות משמנים תבנית.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את עלי המנגולד מקפיצים כמה שניות ומורידים מהאש.
  3. טוחנים במעבד המזון את כל הגבינות עם השמנת המתוקה, הביצים והתבלינים.

    טוחנים את המצרכים במעבד מזון. צילום: שניר גוואטה.
    טוחנים במעבד מזון את כל הגבינות עם השמנת המתוקה, ביצים ותבלינים (צילום: דרור עינב)

  4. מערבבים את התערובת שבמעבד המזון עם המנגולד והבצל.

    מערבבים את התערובות עם המנגולד והבצל. צילום: שניר גוואטה.
    מערבבים את התערובות עם המנגולד והבצל (צילום: דרור עינב)

  5. מוזגים את התערובת לתבנית פיירקס מלבנית בינונית ואופים כחצי שעה (עד שהפשטידה שחומה מלמעלה).
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
הפשטידה שתרצו לידכם בשולחן: פשטידת גבינות ומנגולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    אלברטה גונזלס

    הפשטידה עשתה לי תיאבון להכין

    Avatar
    רעות הלוי

    הפשטידה הראשונה טעימה ומדהימה

    Avatar
    שושי ליכטנפלד

    בהחלט אפשר להוריד את אחוזי השומן הרווי והקלוריות בשימוש של יוגורט,גבינת שמנת 5% ושמנת לבישול שבין 9% ל15%

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות