-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3079.6 קק״ל 3079.6 קק״לפחמימות 202.2 גרם 202.2 גרםשומן 192.3 גרם 192.3 גרםנתרן 6690.2 מ״ג 6690.2 מ״גחלבון 136.1 גרם 136.1 גרםסיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרםשומן רווי 79.5 גרם 79.5 גרםכולסטרול 1347.8 מ״ג 1347.8 מ״גסידן 1281.2 מ״ג 1281.2 מ״גברזל 14.2 מ״ג 14.2 מ״גאשלגן 4331.6 מ״ג 4331.6 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות3080
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3079.6 קק״ל 3079.6 קק״לפחמימות 202.2 גרם 202.2 גרםשומן 192.3 גרם 192.3 גרםנתרן 6690.2 מ״ג 6690.2 מ״גחלבון 136.1 גרם 136.1 גרםסיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרםשומן רווי 79.5 גרם 79.5 גרםכולסטרול 1347.8 מ״ג 1347.8 מ״גסידן 1281.2 מ״ג 1281.2 מ״גברזל 14.2 מ״ג 14.2 מ״גאשלגן 4331.6 מ״ג 4331.6 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 3080 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם עלי תרד
-
2 כפות שמן זית
-
4 ביצים M
-
200 גרם אטריות עם תרדמזרח מערב
-
100 גרם גבינה צהובה 28%מגורדת
-
50 גרם גבינת מוצרלהמגורדת
-
250 גרם קוטג’
-
200 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
100 מ"ל שמנת חמוצה 15%
-
2 שיני שוםכתוש
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- בסיר על אש בינונית שמים שמן זית ותרד ומערבבים עד שהתרד מצטמצם.
- מסננים את התרד מהנוזלים וטוחנים \ קוצצים במעבד מזון.
- מכינים את האטריות לפי ההוראות על גבי האריזה. לאחר בישול וסינון מעבירים לקערה \ תבנית, מוסיפים את כל שאר המצרכים ומערבבים לאיחוד.
- מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון ומכניסים את הפשטידה לאפייה של 45 דקות או עד הזהבה.
- מוציאים, מצננים מעט ואוכלים בהנאה. בתיאבון
אופן הכנה
- בסיר על אש בינונית שמים שמן זית ותרד ומערבבים עד שהתרד מצטמצם.
- מסננים את התרד מהנוזלים וטוחנים \ קוצצים במעבד מזון.
- מכינים את האטריות לפי ההוראות על גבי האריזה. לאחר בישול וסינון מעבירים לקערה \ תבנית, מוסיפים את כל שאר המצרכים ומערבבים לאיחוד.
- מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון ומכניסים את הפשטידה לאפייה של 45 דקות או עד הזהבה.
- מוציאים, מצננים מעט ואוכלים בהנאה. בתיאבון
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן