-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 457.2 קק״ל 3657.9 קק״לפחמימות 31.6 גרם 252.7 גרםשומן 31.7 גרם 253.5 גרםנתרן 692.0 מ״ג 5536.4 מ״גחלבון 12.6 גרם 100.8 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.2 גרםשומן רווי 16.8 גרם 134.6 גרםכולסטרול 105.4 מ״ג 843.4 מ״גסידן 161.1 מ״ג 1288.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 115.1 מ״ג 920.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 10.7 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות457
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 457.2 קק״ל 3657.9 קק״לפחמימות 31.6 גרם 252.7 גרםשומן 31.7 גרם 253.5 גרםנתרן 692.0 מ״ג 5536.4 מ״גחלבון 12.6 גרם 100.8 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.2 גרםשומן רווי 16.8 גרם 134.6 גרםכולסטרול 105.4 מ״ג 843.4 מ״גסידן 161.1 מ״ג 1288.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 115.1 מ״ג 920.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 10.7 מ״גסגור
פאי בשילוב טעמים מנצח שמזכיר פיצה. פאי הפוך של בצק פריך, במילוי גבינה ועגבניות! מתכון מיוחד, מקורי ומפתיע ישירות ממטבחו של רון יוחננוב ובמיוחד לשולחן החג שלכם!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 457 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי
-
1 כף דבש
-
50 גרם צנוברים קלויים
-
200 גרם גבינת מוצרלה
-
5 עגבניות תמר בינוניים
-
5 עלי בזיליקום
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה, מניחים את המצרכים לבצק, למעט המים ומפעילים בפולסים קצרים, עד שמתגבש בצק פירורי. במידת הצורך, מוסיפים מים בהדרגה.
- מעבירים את הבצק לקירור למשך כשעה.
- מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לצורת עיגול.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות, מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומזלפים עליו דבש, מפזרים צנוברים, מעליהם את העגבניות, הבזיליקום, פרוסות המוצרלה ומעל כל המרכיבים: מניחים את הבצק המרודד.
- אופים במשך 30 דקות עד שהבצק מזהיב.
- לפני הגשה, ‘הופכים’ על צלחת את הבצק ומתקבל פאי פיצה. בתיאבון!
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה, מניחים את המצרכים לבצק, למעט המים ומפעילים בפולסים קצרים, עד שמתגבש בצק פירורי. במידת הצורך, מוסיפים מים בהדרגה.
- מעבירים את הבצק לקירור למשך כשעה.
- מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לצורת עיגול.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות, מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומזלפים עליו דבש, מפזרים צנוברים, מעליהם את העגבניות, הבזיליקום, פרוסות המוצרלה ומעל כל המרכיבים: מניחים את הבצק המרודד.
- אופים במשך 30 דקות עד שהבצק מזהיב.
- לפני הגשה, ‘הופכים’ על צלחת את הבצק ומתקבל פאי פיצה. בתיאבון!
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן