-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 342.0 קק״ל 2052.1 קק״לפחמימות 35.9 גרם 215.7 גרםשומן 10.6 גרם 63.4 גרםנתרן 544.0 מ״ג 3264.0 מ״גחלבון 321.3 גרם 1927.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 8.7 גרםשומן רווי 2.2 גרם 13.2 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 759.6 מ״גסידן 28.7 מ״ג 172.3 מ״גברזל 4.4 מ״ג 26.3 מ״גאשלגן 68.8 מ״ג 413.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות342
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 342.0 קק״ל 2052.1 קק״לפחמימות 35.9 גרם 215.7 גרםשומן 10.6 גרם 63.4 גרםנתרן 544.0 מ״ג 3264.0 מ״גחלבון 321.3 גרם 1927.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 8.7 גרםשומן רווי 2.2 גרם 13.2 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 759.6 מ״גסידן 28.7 מ״ג 172.3 מ״גברזל 4.4 מ״ג 26.3 מ״גאשלגן 68.8 מ״ג 413.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 342 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 יחידות חזה עוף פרוס דקאבל לא דק מידי
-
2 כוסות קורנפלקסקלגוס צהוב
-
1 כפית פטרוזיליה יבשה
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית אבקת שוםאו שום גבישי
-
1/2 כפית מלח דק
-
3 ביצים Mטרופות
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
2 כפות שמן זיתלזילוף או תרסיס שמן זית
אופן הכנה
- שוברים את הקורנפלקס לפירורים דקים. אם משתמשים בקורנפלקס צהוב עבה יותר טוחנים במעבד מזון לפירורים קטנים אבל לא עד כדי אבקה.
- מוסיפים לפירורי הקורנפלקס פטרוזיליה מיובשת, פפריקה מתוקה, אבקת שום ומלח ומערבבים. מניחים בצד.
- בקערה נוספת טורפים יחד ביצים ורוטב צ’ילי.
- טובלים כל חזה עוף בבלילת הביצים ומניחים מיד בקערה עם הקורנפלקס המתובל. מצפים היטב היטב מכל הצדדים.
- מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה מעט משומן בעזרת תרסיס שמן או מברשת ושמן זית. מזלפים מעל מעט שמן זית או מתיזים תרסיס שמן.
- מחממים את התנור ל-200 מעלות בתכנית 4D (או טורבו) וכשהתנור מגיע לטמפרטורה מכניסים את התבנית ואופים במשך 20 דקות או עד הזהבה יפה.
- בינתיים מחממים בסיר קטן על כיריים דבש, מים, צ’ילי, אבקת שום וטימין. כשהדבש חם מורידים מהאש ומזלפים מעל העוף הפריך. מגישים חם עם מעט מלח גס מעל.
אופן הכנה
- שוברים את הקורנפלקס לפירורים דקים. אם משתמשים בקורנפלקס צהוב עבה יותר טוחנים במעבד מזון לפירורים קטנים אבל לא עד כדי אבקה.
- מוסיפים לפירורי הקורנפלקס פטרוזיליה מיובשת, פפריקה מתוקה, אבקת שום ומלח ומערבבים. מניחים בצד.
- בקערה נוספת טורפים יחד ביצים ורוטב צ’ילי.
- טובלים כל חזה עוף בבלילת הביצים ומניחים מיד בקערה עם הקורנפלקס המתובל. מצפים היטב היטב מכל הצדדים.
- מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה מעט משומן בעזרת תרסיס שמן או מברשת ושמן זית. מזלפים מעל מעט שמן זית או מתיזים תרסיס שמן.
- מחממים את התנור ל-200 מעלות בתכנית 4D (או טורבו) וכשהתנור מגיע לטמפרטורה מכניסים את התבנית ואופים במשך 20 דקות או עד הזהבה יפה.
- בינתיים מחממים בסיר קטן על כיריים דבש, מים, צ’ילי, אבקת שום וטימין. כשהדבש חם מורידים מהאש ומזלפים מעל העוף הפריך. מגישים חם עם מעט מלח גס מעל.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן