חטיפים ממכרים – ספרינג רולז מטוגנים בטמפורה
ספרינג רולז צמחוניים - נהדרים למנה ראשונה או כנשנוש לאירוח! דפי אורז ממולאים בשלל ירקות קראנצ'יים, מתובלים בטעמים אסייאתים ומטוגנים בטמפורה לפריכיות מושלמת
ספרינג רולז צמחוניים - נהדרים למנה ראשונה או כנשנוש לאירוח! דפי אורז ממולאים בשלל ירקות קראנצ'יים, מתובלים בטעמים אסייאתים ומטוגנים בטמפורה לפריכיות מושלמת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 65.6 קק״ל 983.5 קק״לפחמימות 8.9 גרם 133.7 גרםשומן 0.1 גרם 1.3 גרםנתרן 162.2 מ״ג 2433.0 מ״גחלבון 0.8 גרם 12.2 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 19.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 29.5 מ״ג 442.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 206.8 מ״ג 3101.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות66
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 65.6 קק״ל 983.5 קק״לפחמימות 8.9 גרם 133.7 גרםשומן 0.1 גרם 1.3 גרםנתרן 162.2 מ״ג 2433.0 מ״גחלבון 0.8 גרם 12.2 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 19.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 29.5 מ״ג 442.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 206.8 מ״ג 3101.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 66 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
רולים
-
1 חבילה דפי אורזמזרח מערבחבילת דפי אורז מזרח ומערב
-
2 כוסות מיםלריכוך דפי האורז
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןחתוכות לפרוסות
-
1 סלסילה נבטים
-
1/2 כרוב סגול בינוניחתוך לרצועות
-
1 גזר גדולחתוך לרצועות דקות או מגורר גס
-
1 זוקיני ירוק בינוניחתוך לרצועות
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לרצועות
-
1/4 צרור כוסברהעלים בלבד
טמפורה
-
1 חבילה קמח טמפורהמזרח מערבחבילת קמח טמפורה מזרח ומערב
-
1 בקבוק שמן קנולה
הגשה
-
1 בקבוק רוטב סויהמזרח מערבבקבוק רוטב סויה מזרח ומערב
אופן הכנה
- מכינים את הרולים: ממלאים קערה גדולה במים, ומרכיבים את הרולים אחד-אחד: טובלים דף אורז במים במלואו ומשאירים בפנים ל-5 שניות (אפשר לספור לאט עד 5). בשלב הזה הוא עדיין לא אמור להיות רך לגמרי. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
- שמים במרכז הדף את התוספות לפי הטעם. משתדלים להניח ולצופף אותן לכדי ערימה יפה. משאירים שוליים של כ-1.5 ס”מ מכל צד.
- מרימים את החלק התחתון של הדף, שיותר קרוב אלינו, ומניחים מעל התוספות. סוגרים מעליו בצורת מעטפה את החלק הימני והשמאלי של הדף. אם הדף טיפה נדבק - לא נורא.
- מניחים את הידיים על ההתחלה של הרול, ובעזרת האצבעות דוחפים ומהדקים את המילוי. מאוד חשוב לגלגל את הרולים בצורה הדוקה. מגלגלים את הרול, מוודאים שהוא סגור מכל הצדדים ושמים על הקרש. ממשיכים עם יתר הדפים והמילוי.
- בינתיים מחממים את השמן בסיר.
- מכינים את הטמפורה לפי הוראות היצרן.
- טובלים כל רול בטמפורה ומטגנים בשמן החם עד להזהבה מכל הצדדים. מוציאים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים מיד לצד רוטב סויה.
אופן הכנה
- מכינים את הרולים: ממלאים קערה גדולה במים, ומרכיבים את הרולים אחד-אחד: טובלים דף אורז במים במלואו ומשאירים בפנים ל-5 שניות (אפשר לספור לאט עד 5). בשלב הזה הוא עדיין לא אמור להיות רך לגמרי. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
- שמים במרכז הדף את התוספות לפי הטעם. משתדלים להניח ולצופף אותן לכדי ערימה יפה. משאירים שוליים של כ-1.5 ס”מ מכל צד.
- מרימים את החלק התחתון של הדף, שיותר קרוב אלינו, ומניחים מעל התוספות. סוגרים מעליו בצורת מעטפה את החלק הימני והשמאלי של הדף. אם הדף טיפה נדבק - לא נורא.
- מניחים את הידיים על ההתחלה של הרול, ובעזרת האצבעות דוחפים ומהדקים את המילוי. מאוד חשוב לגלגל את הרולים בצורה הדוקה. מגלגלים את הרול, מוודאים שהוא סגור מכל הצדדים ושמים על הקרש. ממשיכים עם יתר הדפים והמילוי.
- בינתיים מחממים את השמן בסיר.
- מכינים את הטמפורה לפי הוראות היצרן.
- טובלים כל רול בטמפורה ומטגנים בשמן החם עד להזהבה מכל הצדדים. מוציאים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים מיד לצד רוטב סויה.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן