חטיפים ממכרים – ספרינג רולז מטוגנים בטמפורה

ספרינג רולז צמחוניים - נהדרים למנה ראשונה או כנשנוש לאירוח! דפי אורז ממולאים בשלל ירקות קראנצ'יים, מתובלים בטעמים אסייאתים ומטוגנים בטמפורה לפריכיות מושלמת
ספרינג רולז צמחוניים - נהדרים למנה ראשונה או כנשנוש לאירוח! דפי אורז ממולאים בשלל ירקות קראנצ'יים, מתובלים בטעמים אסייאתים ומטוגנים בטמפורה לפריכיות מושלמת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    66
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 65.6 קק״ל 983.5 קק״ל
    פחמימות 8.9 גרם 133.7 גרם
    שומן 0.1 גרם 1.3 גרם
    נתרן 162.2 מ״ג 2433.0 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 12.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 19.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 29.5 מ״ג 442.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 206.8 מ״ג 3101.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    66
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 65.6 קק״ל 983.5 קק״ל
    פחמימות 8.9 גרם 133.7 גרם
    שומן 0.1 גרם 1.3 גרם
    נתרן 162.2 מ״ג 2433.0 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 12.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 19.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 29.5 מ״ג 442.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 206.8 מ״ג 3101.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל אסיאתי
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רולים

טמפורה

הגשה

  • 1 בקבוק רוטב סויה
    מזרח מערב
    בקבוק רוטב סויה מזרח ומערב

אופן הכנה

  1. מכינים את הרולים: ממלאים קערה גדולה במים, ומרכיבים את הרולים אחד-אחד: טובלים דף אורז במים במלואו ומשאירים בפנים ל-5 שניות (אפשר לספור לאט עד 5). בשלב הזה הוא עדיין לא אמור להיות רך לגמרי. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
  2. שמים במרכז הדף את התוספות לפי הטעם. משתדלים להניח ולצופף אותן לכדי ערימה יפה. משאירים שוליים של כ-1.5 ס”מ מכל צד.
  3. מרימים את החלק התחתון של הדף, שיותר קרוב אלינו, ומניחים מעל התוספות. סוגרים מעליו בצורת מעטפה את החלק הימני והשמאלי של הדף. אם הדף טיפה נדבק - לא נורא.
  4. מניחים את הידיים על ההתחלה של הרול, ובעזרת האצבעות דוחפים ומהדקים את המילוי. מאוד חשוב לגלגל את הרולים בצורה הדוקה. מגלגלים את הרול, מוודאים שהוא סגור מכל הצדדים ושמים על הקרש. ממשיכים עם יתר הדפים והמילוי.
  5. בינתיים מחממים את השמן בסיר.
  6. מכינים את הטמפורה לפי הוראות היצרן.
  7. טובלים כל רול בטמפורה ומטגנים בשמן החם עד להזהבה מכל הצדדים. מוציאים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
  8. מגישים מיד לצד רוטב סויה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חטיפים ממכרים – ספרינג רולז מטוגנים בטמפורה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות