-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1933.4 קק״ל 3866.7 קק״לפחמימות 252.5 גרם 505.0 גרםשומן 70.5 גרם 141.0 גרםנתרן 3552.6 מ״ג 7105.2 מ״גחלבון 68.9 גרם 137.7 גרםסיבים תזונתיים 10.9 גרם 21.9 גרםשומן רווי 19.4 גרם 38.9 גרםכולסטרול 183.0 מ״ג 366.1 מ״גסידן 1287.1 מ״ג 2574.3 מ״גברזל 6.1 מ״ג 12.1 מ״גאשלגן 590.5 מ״ג 1181.1 מ״גאבץ 6.6 מ״ג 13.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 35 דק׳כולל 4 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות1933
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1933.4 קק״ל 3866.7 קק״לפחמימות 252.5 גרם 505.0 גרםשומן 70.5 גרם 141.0 גרםנתרן 3552.6 מ״ג 7105.2 מ״גחלבון 68.9 גרם 137.7 גרםסיבים תזונתיים 10.9 גרם 21.9 גרםשומן רווי 19.4 גרם 38.9 גרםכולסטרול 183.0 מ״ג 366.1 מ״גסידן 1287.1 מ״ג 2574.3 מ״גברזל 6.1 מ״ג 12.1 מ״גאשלגן 590.5 מ״ג 1181.1 מ״גאבץ 6.6 מ״ג 13.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 1933 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מלית גבינות
-
300 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
2/3 כוס גבינת מוצרלהמגורדת
-
1/2 כוס גבינת פרמזןמגורדת
פסטו
-
6 כפות ממרח פסטו
אופן הכנה
- שוקלים במיקסר את כל מצרכי הבצק ולשים אותם במשך 7 דקות על לקבלת בצק חלק ודביק. מכסים ומתפיחים כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מקמחים היטב משטח עבודה, מחלקים את הבצק ל-6 כדורים שווים, מכסים ונותנים להם לנוח חצי שעה.
- מערבבים בקערה את הגבינות.
- מקמחים שוב את המשטח העבודה היטב ופותחים כל כדור בצק למלבן בגודל 20-30 ס”מ, מורחים מתערובת הגבינות וכף פסטו ומגלגלים. קולעים צמה מ3 רצועות בצק. מתקבלות שתי חלות.
- מניחים נייר אפייה על תבנית, מניחים את החלות, מכסים ומתפיחים כ-45 דקות עד שהחלות תפוחות ואווריריות.
- מברישים בביצה, מפזרים שומשום, ניתן גם לקשט בעשבי תיבול - לנעוץ בחלות טימין, רוזמרין, פטרוזיליה.
- אופים בתנור על 190 מעלות כ-40 דקות עד שהחלות שחומות.
אופן הכנה
- שוקלים במיקסר את כל מצרכי הבצק ולשים אותם במשך 7 דקות על לקבלת בצק חלק ודביק. מכסים ומתפיחים כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מקמחים היטב משטח עבודה, מחלקים את הבצק ל-6 כדורים שווים, מכסים ונותנים להם לנוח חצי שעה.
- מערבבים בקערה את הגבינות.
- מקמחים שוב את המשטח העבודה היטב ופותחים כל כדור בצק למלבן בגודל 20-30 ס”מ, מורחים מתערובת הגבינות וכף פסטו ומגלגלים. קולעים צמה מ3 רצועות בצק. מתקבלות שתי חלות.
- מניחים נייר אפייה על תבנית, מניחים את החלות, מכסים ומתפיחים כ-45 דקות עד שהחלות תפוחות ואווריריות.
- מברישים בביצה, מפזרים שומשום, ניתן גם לקשט בעשבי תיבול - לנעוץ בחלות טימין, רוזמרין, פטרוזיליה.
- אופים בתנור על 190 מעלות כ-40 דקות עד שהחלות שחומות.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן