בוש קאבר דסקטופ

חלה במילוי פסטו וגבינות

חלה בהפתעה - חלה קלועה ממולאת פסטו וגבינות שתתאים לכל ארוחה חגיגית חלבית כשרוצים לפנק ולהפתיע. המתכון שלא ידעתם שאתם צריכים
חלה בהפתעה - חלה קלועה ממולאת פסטו וגבינות שתתאים לכל ארוחה חגיגית חלבית כשרוצים לפנק ולהפתיע. המתכון שלא ידעתם שאתם צריכים
  • ונסה חתוקאי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 4 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1933
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1933.4 קק״ל 3866.7 קק״ל
    פחמימות 252.5 גרם 505.0 גרם
    שומן 70.5 גרם 141.0 גרם
    נתרן 3552.6 מ״ג 7105.2 מ״ג
    חלבון 68.9 גרם 137.7 גרם
    סיבים תזונתיים 10.9 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 19.4 גרם 38.9 גרם
    כולסטרול 183.0 מ״ג 366.1 מ״ג
    סידן 1287.1 מ״ג 2574.3 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 590.5 מ״ג 1181.1 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 4 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1933
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1933.4 קק״ל 3866.7 קק״ל
    פחמימות 252.5 גרם 505.0 גרם
    שומן 70.5 גרם 141.0 גרם
    נתרן 3552.6 מ״ג 7105.2 מ״ג
    חלבון 68.9 גרם 137.7 גרם
    סיבים תזונתיים 10.9 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 19.4 גרם 38.9 גרם
    כולסטרול 183.0 מ״ג 366.1 מ״ג
    סידן 1287.1 מ״ג 2574.3 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 590.5 מ״ג 1181.1 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמים
ונסה חתוקאי
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית גבינות

פסטו

ציפוי


אופן הכנה

  1. שוקלים במיקסר את כל מצרכי הבצק ולשים אותם במשך 7 דקות על לקבלת בצק חלק ודביק. מכסים ומתפיחים כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  2. מקמחים היטב משטח עבודה, מחלקים את הבצק ל-6 כדורים שווים, מכסים ונותנים להם לנוח חצי שעה.
  3. מערבבים בקערה את הגבינות.
  4. מקמחים שוב את המשטח העבודה היטב ופותחים כל כדור בצק למלבן בגודל 20-30 ס”מ, מורחים מתערובת הגבינות וכף פסטו ומגלגלים. קולעים צמה מ3 רצועות בצק. מתקבלות שתי חלות.
  5. מניחים נייר אפייה על תבנית, מניחים את החלות, מכסים ומתפיחים כ-45 דקות עד שהחלות תפוחות ואווריריות.
  6. מברישים בביצה, מפזרים שומשום, ניתן גם לקשט בעשבי תיבול - לנעוץ בחלות טימין, רוזמרין, פטרוזיליה.
  7. אופים בתנור על 190 מעלות כ-40 דקות עד שהחלות שחומות.
חלה במילוי פסטו וגבינות
חלה במילוי פסטו וגבינות. צילום: ונסה חתוקאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות