-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5485.1 קק״ל 5485.1 קק״לפחמימות 345.6 גרם 345.6 גרםשומן 407.8 גרם 407.8 גרםנתרן 513.1 מ״ג 513.1 מ״גחלבון 106.8 גרם 106.8 גרםסיבים תזונתיים 104.6 גרם 104.6 גרםשומן רווי 245.6 גרם 245.6 גרםכולסטרול 104.0 מ״ג 104.0 מ״גסידן 1892.3 מ״ג 1892.3 מ״גברזל 32.3 מ״ג 32.3 מ״גאשלגן 7580.2 מ״ג 7580.2 מ״גאבץ 23.7 מ״ג 23.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות5485
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5485.1 קק״ל 5485.1 קק״לפחמימות 345.6 גרם 345.6 גרםשומן 407.8 גרם 407.8 גרםנתרן 513.1 מ״ג 513.1 מ״גחלבון 106.8 גרם 106.8 גרםסיבים תזונתיים 104.6 גרם 104.6 גרםשומן רווי 245.6 גרם 245.6 גרםכולסטרול 104.0 מ״ג 104.0 מ״גסידן 1892.3 מ״ג 1892.3 מ״גברזל 32.3 מ״ג 32.3 מ״גאשלגן 7580.2 מ״ג 7580.2 מ״גאבץ 23.7 מ״ג 23.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 5485 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
12 תמרי מג'הול בינונייםמגולענים
-
250 גרם שקדים טבעייםאו אגוזי פקאן, או פיסטוק
-
3 כפות שמן קוקוס
-
3 כפות סירופ מייפל
-
2 כפות אבקת קקאו
מילוי
-
250 גרם קוקוס טחון
-
300 גרם חלב מרוכז
ציפוי שוקולד
-
100 גרם שוקולד מריר
-
120מ"ל או 1/2 כוס קרם קוקוס
אופן הכנה
- במעבד מזון שמים את כל מצרכי התחתית של הטארט וטוחנים עד שמתקבל מעין בצק עם נקודות קטנות של שקדים.
- גוזרים נייר אפייה לעיגול ומניחים בתחתית תבנית טארט.
- מעבירים את הבצק של הטארט לתבנית ומהדקים לשכבה אחידה בתחתית ובדפנות. אם נשאר לכם מהתערובת מכינים ממנה כדורי אנרגיה מעולים. מעבירים את תחתית הטארט למקפיא לרבע שעה.
- מערבבים בקערה את הקוקוס והחלב המרוכז ומניחים בתוך הטארט שהיה במקפיא. מהדקים לשכבה אחידה שמגיע עד ½ ס”מ מגובה הטארט.
- ממיסים יחד שוקולד וקרם קוקוס עד שנוצר רוטב חלק ומוזגים מעל שכבת הקוקוס ועד שהשוקולד מכסה את כל החלק של הקוקוס.
- שומרים במקרר עד להגשה.
אופן הכנה
- במעבד מזון שמים את כל מצרכי התחתית של הטארט וטוחנים עד שמתקבל מעין בצק עם נקודות קטנות של שקדים.
- גוזרים נייר אפייה לעיגול ומניחים בתחתית תבנית טארט.
- מעבירים את הבצק של הטארט לתבנית ומהדקים לשכבה אחידה בתחתית ובדפנות. אם נשאר לכם מהתערובת מכינים ממנה כדורי אנרגיה מעולים. מעבירים את תחתית הטארט למקפיא לרבע שעה.
- מערבבים בקערה את הקוקוס והחלב המרוכז ומניחים בתוך הטארט שהיה במקפיא. מהדקים לשכבה אחידה שמגיע עד ½ ס”מ מגובה הטארט.
- ממיסים יחד שוקולד וקרם קוקוס עד שנוצר רוטב חלק ומוזגים מעל שכבת הקוקוס ועד שהשוקולד מכסה את כל החלק של הקוקוס.
- שומרים במקרר עד להגשה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
האם ניתן להמיר את החלב המרוכז במילוי לתחליף פרווה?
היי אורלי, אפשר להמיר בקרם קוקוס, אבל שימי לב שהטעם של הקוקוס יהיה דומיננטי
היי אפשר עם ממרח תמרים?תודה
הי זיזל, כן אפשר