טום קא גאי: מרק קוקוס ועוף תאילנדי של עז תלם

מתגעגעים לתאילנד? עז תלם משחזר טעמים מופלאים מטיול רחוק ומכין טום קא גאי: מרק קוקוס ועוף תאילנדי. מרק קל וזריז הכנה שמכינים ב-15 דקות בלבד
מתגעגעים לתאילנד? עז תלם משחזר טעמים מופלאים מטיול רחוק ומכין טום קא גאי: מרק קוקוס ועוף תאילנדי. מרק קל וזריז הכנה שמכינים ב-15 דקות בלבד
  • עז תלם
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.7 קק״ל 1655.2 קק״ל
    פחמימות 18.6 גרם 55.7 גרם
    שומן 39.5 גרם 118.6 גרם
    נתרן 541.0 מ״ג 1623.0 מ״ג
    חלבון 33.7 גרם 101.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 33.0 גרם 99.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 48.4 מ״ג 145.1 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 740.5 מ״ג 2221.6 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.7 קק״ל 1655.2 קק״ל
    פחמימות 18.6 גרם 55.7 גרם
    שומן 39.5 גרם 118.6 גרם
    נתרן 541.0 מ״ג 1623.0 מ״ג
    חלבון 33.7 גרם 101.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 33.0 גרם 99.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 48.4 מ״ג 145.1 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 740.5 מ״ג 2221.6 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
עז תלם
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. דופקים על גבעולי הלמון גראס בעזרת פטיש שניצלים כדי למעוך אותם מעט ולשחרר את הניחוח.
  2. שמים את קרם הקוקוס, מים, עלי כפיר ליים/עלי לימון, גלנגל, ג’ינג’ר ולמונגראס/רצועות גרידת לימון בסיר קטן, מביאים לרתיחה חזקה.
  3. מוסיפים את הפטריות והבצל ומבשלים 30 שניות.
  4. מוסיפים את חזה העוף ומבשלים 1-2 דקות.
  5. מוסיפים מיץ לימון, סוכר ורוטב דגים, מערבבים היטב ומבשלים 30 שניות נוספות.
  6. בשלב זה העוף צריך להיות מבושל לחלוטין - לוקחים חתיכה עבה ובודקים אם היא עשויה מספיק. אם לא עשוי עד הסף, ממשיכים לבשל עוד חצי דקה או קצת יותר.
  7. טועמים ומוסיפים עוד מיץ לימון, סוכר ורוטב דגים - הפעם לפי הטעם.
  8. מוסיפים את העגבניות החתוכות והבצל הירוק. מכבים את האש ונותנים למרק לעמוד 30 שניות.
  9. מגישים מיד.
כל המרכיבים למרק
כל המרכיבים למרק
מאמינים שהוא מוכן תוך 15 דקות בלבד?
מאמינים שהוא מוכן תוך 15 דקות בלבד?

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טום קא גאי: מרק קוקוס ועוף תאילנדי של עז תלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות