טום קא גאי: מרק קוקוס ועוף תאילנדי של עז תלם

מתגעגעים לתאילנד? עז תלם משחזר טעמים מופלאים מטיול רחוק ומכין טום קא גאי: מרק קוקוס ועוף תאילנדי. מרק קל וזריז הכנה שמכינים ב-15 דקות בלבד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. דופקים על גבעולי הלמון גראס בעזרת פטיש שניצלים כדי למעוך אותם מעט ולשחרר את הניחוח.
  2. שמים את קרם הקוקוס, מים, עלי כפיר ליים/עלי לימון, גלנגל, ג’ינג’ר ולמונגראס/רצועות גרידת לימון בסיר קטן, מביאים לרתיחה חזקה.
  3. מוסיפים את הפטריות והבצל ומבשלים 30 שניות.
  4. מוסיפים את חזה העוף ומבשלים 1-2 דקות.
  5. מוסיפים מיץ לימון, סוכר ורוטב דגים, מערבבים היטב ומבשלים 30 שניות נוספות.
  6. בשלב זה העוף צריך להיות מבושל לחלוטין - לוקחים חתיכה עבה ובודקים אם היא עשויה מספיק. אם לא עשוי עד הסף, ממשיכים לבשל עוד חצי דקה או קצת יותר.
  7. טועמים ומוסיפים עוד מיץ לימון, סוכר ורוטב דגים - הפעם לפי הטעם.
  8. מוסיפים את העגבניות החתוכות והבצל הירוק. מכבים את האש ונותנים למרק לעמוד 30 שניות.
  9. מגישים מיד.
כל המרכיבים למרק
כל המרכיבים למרק
מאמינים שהוא מוכן תוך 15 דקות בלבד?
מאמינים שהוא מוכן תוך 15 דקות בלבד?
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 563.0 קק״ל 1689.1 קק״ל
פחמימות 17.1 גרם 51.2 גרם
שומן 43.2 גרם 129.7 גרם
נתרן 926.2 מ״ג 2778.5 מ״ג
חלבון 34.5 גרם 103.6 גרם
סיבים תזונתיים 5.6 גרם 16.8 גרם
שומן רווי 34.8 גרם 104.5 גרם
כולסטרול 76.0 מ״ג 228.0 מ״ג
סידן 76.4 מ״ג 229.2 מ״ג
ברזל 4.5 מ״ג 13.6 מ״ג
אשלגן 897.7 מ״ג 2693.2 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 6.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody