טוקבקי – הלהיט הקוריאני ששבר את הרשת

טוקבקי - הטרנד הקוריאני הכי שווה ברחבי הרשת - בגרסה שלנו! אטריות אורז במילוי גבינה בברוטב חריף שאתם הולכים להתמכר אליהן ברגע
טוקבקי - הטרנד הקוריאני הכי שווה ברחבי הרשת - בגרסה שלנו! אטריות אורז במילוי גבינה בברוטב חריף שאתם הולכים להתמכר אליהן ברגע
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    132
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 132.4 קק״ל 1588.8 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 170.7 גרם
    סוכר 16.5 גרם 197.9 גרם
    שומן 9.1 גרם 108.7 גרם
    נתרן 1917.0 מ״ג 23003.9 מ״ג
    חלבון 11.6 גרם 139.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 67.2 גרם
    כולסטרול 25.8 מ״ג 309.6 מ״ג
    סידן 278.7 מ״ג 3344.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 81.6 מ״ג 978.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    132
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 132.4 קק״ל 1588.8 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 170.7 גרם
    סוכר 16.5 גרם 197.9 גרם
    שומן 9.1 גרם 108.7 גרם
    נתרן 1917.0 מ״ג 23003.9 מ״ג
    חלבון 11.6 גרם 139.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 67.2 גרם
    כולסטרול 25.8 מ״ג 309.6 מ״ג
    סידן 278.7 מ״ג 3344.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 81.6 מ״ג 978.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
Studio R.Y
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טוקבקי

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הטוקבקי: בקערה רחבה שמתאימם לטבילת דפי האורז מערבבים את הסויה והמים.
  2. משרים דף אורז בבלילה למשך כמה שניות ומעבירים למשטח העבודה, מניחים פרוסת גבינה בקצה הקרוב אליכם על גבי דף האורז (הרטוב), מקפלים את צידי דף האורז כלפי פנים ומגלגלים לגליל (ראו בסרטון).
  3. חוזרים על הפעולה עם כל דפי האורז שלנו ומניחים בצד להמשך.
  4. מכינים את הרוטב: מחממים מחבת רחבה על האש עם מעט שמן, מוסיפים את משחת הקארי/הפלפלים, רוטב הסויה, רוטב הצ’ילי המתוק והמים ומערבבים.
  5. לאחר שהבלילה האחדה והגיעה לרתיחה מוסיפים כף של רסק עגבניות ומערבבים היטב עד להטמעה. נותנים לרוטב להמשיך להצטמצם מעט עד שיגיע לסמיכות.
  6. מוסיפים את גלילי דפי האורז עם הגבינה שהכנו קודם, ומבשלים 4-5 דקות נוספות על אש בינונית, עד שהגבינה במרכז דף האורז נמסה.
  7. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל קצת בצל ירוק קצוץ ומגישים. בתאבון.
טוקבקי - הלהיט הקוריאני ששבר את הרשת
טוקבקי - הלהיט הקוריאני ששבר את הרשת. צילום: Studio R.Y

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות