-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 887.5 קק״ל 887.5 קק״לפחמימות 18.3 גרם 18.3 גרםשומן 66.0 גרם 66.0 גרםנתרן 3109.4 מ״ג 3109.4 מ״גחלבון 37.8 גרם 37.8 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 5.8 גרםשומן רווי 8.4 גרם 8.4 גרםכולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 181.7 מ״ג 181.7 מ״גברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 925.7 מ״ג 925.7 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות888
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 887.5 קק״ל 887.5 קק״לפחמימות 18.3 גרם 18.3 גרםשומן 66.0 גרם 66.0 גרםנתרן 3109.4 מ״ג 3109.4 מ״גחלבון 37.8 גרם 37.8 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 5.8 גרםשומן רווי 8.4 גרם 8.4 גרםכולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 181.7 מ״ג 181.7 מ״גברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 925.7 מ״ג 925.7 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״גסגור
פשטידת ירקות פרווה שהיא קלילה ולא מכבידה לארוחת צהריים או ערב. ברוקולי וגמבה אדומה הם הכוכבים בפשטידה ללא גלוטן.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 888 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ברוקולי גדולמופרד לפרחים
-
1 בצל סגול בינוניקצוץ
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לקוביות
-
1 כוס קמח ללא גלוטן
-
4 ביצים L
-
1מיכל או 250 מ"ל מוצר סויה לבישול 14% שומן אלפרו
-
3/4 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור טחוןאו לפי הטעם
-
1 טיפה תרסיס שמן קנולה
-
1 חופן שקדים טחונים
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- משמנים את תבנית האפייה, אפשר לרפד בנייר אפייה.
- מביאים לרתיחה סיר עם שפע מים מומלחים.
- מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים במשך כ-3 דקות.
- מסננים את הברוקולי מעבירים לקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה את הבצל, הפלפל והקמח ומערבבים.
- מוסיפים גם את הביצים, הסויה לבישול והתבלינים ומערבבים שוב.
- יוצקים את התערובת לתבנית.
- מפזרים מעל שקדים טחונים, מתיזים שמן ואופים במשך 40-45 דקות להזהבה יפה.
- מצננים כ-10 דקות, חותכים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- משמנים את תבנית האפייה, אפשר לרפד בנייר אפייה.
- מביאים לרתיחה סיר עם שפע מים מומלחים.
- מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים במשך כ-3 דקות.
- מסננים את הברוקולי מעבירים לקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה את הבצל, הפלפל והקמח ומערבבים.
- מוסיפים גם את הביצים, הסויה לבישול והתבלינים ומערבבים שוב.
- יוצקים את התערובת לתבנית.
- מפזרים מעל שקדים טחונים, מתיזים שמן ואופים במשך 40-45 דקות להזהבה יפה.
- מצננים כ-10 דקות, חותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן