כדורי תמרים עם פתי בר, קקאו וקוקוס
גלי ברמן מכינה חטיף אנרגיה בריא שמתקתקים ב-5 דקות - כדורי תמרים עם פתי בר, קקאו וקוקוס. ממש כמו כדורי שוקולד רק בלי רגשות אשם
גלי ברמן מכינה חטיף אנרגיה בריא שמתקתקים ב-5 דקות - כדורי תמרים עם פתי בר, קקאו וקוקוס. ממש כמו כדורי שוקולד רק בלי רגשות אשם
- גלי ברמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 124.8 קק״ל 3743.4 קק״לפחמימות 11.7 גרם 350.8 גרםשומן 8.0 גרם 240.1 גרםנתרן 33.3 מ״ג 998.4 מ״גחלבון 2.1 גרם 61.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 44.3 גרםשומן רווי 3.9 גרם 117.2 גרםכולסטרול 3.6 מ״ג 107.5 מ״גסידן 8.4 מ״ג 251.6 מ״גברזל 1.1 מ״ג 33.7 מ״גאשלגן 76.8 מ״ג 2302.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 16.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות125
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 124.8 קק״ל 3743.4 קק״לפחמימות 11.7 גרם 350.8 גרםשומן 8.0 גרם 240.1 גרםנתרן 33.3 מ״ג 998.4 מ״גחלבון 2.1 גרם 61.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 44.3 גרםשומן רווי 3.9 גרם 117.2 גרםכולסטרול 3.6 מ״ג 107.5 מ״גסידן 8.4 מ״ג 251.6 מ״גברזל 1.1 מ״ג 33.7 מ״גאשלגן 76.8 מ״ג 2302.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 16.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 125 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם פתי בר וניל
-
1/2 כוס ממרח תמרים
-
1 כף קליפת תפוז
-
1 כף אבקת קקאו
-
50 גרם חמאהמומסת
-
150 גרם שומשום
-
1 חבילה קוקוס טחון
אופן הכנה
- טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון בפולסים ליצירת פירורים גדולים (או שוברים את הביסקוויטים בעזרת פטיש בניצלים או מערוך). מעבירים לקערה.
- במעבד מזון טוחנים את ממרח התמרים, גרידת התפוז והקקאו.
- מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים.
- מעבירים את התערובת לקערת הביסקוויטים, מוסיפים את השומשום ולשים היטב. אם התערובת יבשה מדי מכדי ליצור כדורים, מוסיפים מעט מים ליצירת תערובת דביקה.
- יוצרים כדורים בגודל כדורי שוקולד. מפזרים קוקוס על מגש או צלחת רחבה ומגלגלים את הכדורים עד שכולם מכוסים קוקוס. שומרים במקרר.
אופן הכנה
- טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון בפולסים ליצירת פירורים גדולים (או שוברים את הביסקוויטים בעזרת פטיש בניצלים או מערוך). מעבירים לקערה.
- במעבד מזון טוחנים את ממרח התמרים, גרידת התפוז והקקאו.
- מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים.
- מעבירים את התערובת לקערת הביסקוויטים, מוסיפים את השומשום ולשים היטב. אם התערובת יבשה מדי מכדי ליצור כדורים, מוסיפים מעט מים ליצירת תערובת דביקה.
- יוצרים כדורים בגודל כדורי שוקולד. מפזרים קוקוס על מגש או צלחת רחבה ומגלגלים את הכדורים עד שכולם מכוסים קוקוס. שומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן