סנו רקע

כל כך מתוקות: לחמניות מתקתקות בניחוח וניל

יונית צוקרמן ואמיר דן מכינים לחמניות מתוקות בניחוח וניל אווריריות, מתוקות שיכניסו ריח משגע הביתה ויעלו חיוך לכל מי שיאכל אותן
יונית צוקרמן ואמיר דן מכינים לחמניות מתוקות בניחוח וניל אווריריות, מתוקות שיכניסו ריח משגע הביתה ויעלו חיוך לכל מי שיאכל אותן
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    570
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 569.5 קק״ל 5125.2 קק״ל
    פחמימות 99.0 גרם 890.7 גרם
    שומן 13.2 גרם 118.4 גרם
    נתרן 865.2 מ״ג 7786.7 מ״ג
    חלבון 12.1 גרם 108.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 28.6 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.8 מ״ג 214.5 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 13.4 מ״ג
    אשלגן 149.2 מ״ג 1342.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    570
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 569.5 קק״ל 5125.2 קק״ל
    פחמימות 99.0 גרם 890.7 גרם
    שומן 13.2 גרם 118.4 גרם
    נתרן 865.2 מ״ג 7786.7 מ״ג
    חלבון 12.1 גרם 108.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 28.6 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.8 מ״ג 214.5 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 13.4 מ״ג
    אשלגן 149.2 מ״ג 1342.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

5 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן ההכנה

  1. שמים את כל חומרי הבצק למעט המלח בקערת המיקסר- קנווד ובעזרת וו לישה לשים במשך 7 דקות.
  2. מוסיפים כף מלח וכף תמצית וניל וממשיכים ללוש עוד 7 דק.
  3. מכסים בסנו סושי - ניילון נצמד ומתפיחים שעה וחצי. מחלקים את הבצק ל-18 כדורים, מכל כדור עושים לחמנייה באיזו צורה שאוהבים, מניחים בתבנית תנור מרופדת בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, מכסים במגבת ומתפיחים עוד חצי שעה.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  5. מברישים את הלחמניות עם שמן זית ומפזרים סוכר גבישי, אפשר להבריש גם עם 2 כפות סילאן מהול עם 2 כפות מים.
  6. אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
  7. מכינים את הסירופ: בקלחת שמים 2 כוסות מים, חצי כוס סוכר חום וכפית תמצית וניל.
  8. כשהלחמניות יוצאות חמות מברישים אותן בסירופ.

    לחמניות מתוקות בניחוח וניל. צילום: שניר גואטה
    לחמניות מתוקות בניחוח וניל. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כל כך מתוקות: לחמניות מתקתקות בניחוח וניל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      9 לחמניות.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות