כל כך מתוקות: לחמניות מתקתקות בניחוח וניל
יונית צוקרמן ואמיר דן מכינים לחמניות מתוקות בניחוח וניל אווריריות, מתוקות שיכניסו ריח משגע הביתה ויעלו חיוך לכל מי שיאכל אותן
יונית צוקרמן ואמיר דן מכינים לחמניות מתוקות בניחוח וניל אווריריות, מתוקות שיכניסו ריח משגע הביתה ויעלו חיוך לכל מי שיאכל אותן
- יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 569.5 קק״ל 5125.2 קק״לפחמימות 99.0 גרם 890.7 גרםשומן 13.2 גרם 118.4 גרםנתרן 865.2 מ״ג 7786.7 מ״גחלבון 12.1 גרם 108.8 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 28.6 גרםשומן רווי 0.8 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.8 מ״ג 214.5 מ״גברזל 1.5 מ״ג 13.4 מ״גאשלגן 149.2 מ״ג 1342.9 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 10.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות570
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 569.5 קק״ל 5125.2 קק״לפחמימות 99.0 גרם 890.7 גרםשומן 13.2 גרם 118.4 גרםנתרן 865.2 מ״ג 7786.7 מ״גחלבון 12.1 גרם 108.8 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 28.6 גרםשומן רווי 0.8 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.8 מ״ג 214.5 מ״גברזל 1.5 מ״ג 13.4 מ״גאשלגן 149.2 מ״ג 1342.9 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 10.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 570 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג קמח לבן
-
2 כפות שמרים טרייםאו קובייה של שמרים טריים או שקית
-
4 כפות סוכר לבן
-
1 כף תמצית וניל
-
2 1/2 כוסות מים
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 כף מלח דק
הברשה
ציפוי
-
1/2 כוס סוכר חום
-
2 כוסות מים
-
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
- שמים את כל חומרי הבצק למעט המלח בקערת המיקסר- קנווד ובעזרת וו לישה לשים במשך 7 דקות.
- מוסיפים כף מלח וכף תמצית וניל וממשיכים ללוש עוד 7 דק.
- מכסים בסנו סושי - ניילון נצמד ומתפיחים שעה וחצי. מחלקים את הבצק ל-18 כדורים, מכל כדור עושים לחמנייה באיזו צורה שאוהבים, מניחים בתבנית תנור מרופדת בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, מכסים במגבת ומתפיחים עוד חצי שעה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- מברישים את הלחמניות עם שמן זית ומפזרים סוכר גבישי, אפשר להבריש גם עם 2 כפות סילאן מהול עם 2 כפות מים.
- אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
- מכינים את הסירופ: בקלחת שמים 2 כוסות מים, חצי כוס סוכר חום וכפית תמצית וניל.
- כשהלחמניות יוצאות חמות מברישים אותן בסירופ.
אופן ההכנה
- שמים את כל חומרי הבצק למעט המלח בקערת המיקסר- קנווד ובעזרת וו לישה לשים במשך 7 דקות.
- מוסיפים כף מלח וכף תמצית וניל וממשיכים ללוש עוד 7 דק.
- מכסים בסנו סושי - ניילון נצמד ומתפיחים שעה וחצי. מחלקים את הבצק ל-18 כדורים, מכל כדור עושים לחמנייה באיזו צורה שאוהבים, מניחים בתבנית תנור מרופדת בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, מכסים במגבת ומתפיחים עוד חצי שעה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- מברישים את הלחמניות עם שמן זית ומפזרים סוכר גבישי, אפשר להבריש גם עם 2 כפות סילאן מהול עם 2 כפות מים.
- אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
- מכינים את הסירופ: בקלחת שמים 2 כוסות מים, חצי כוס סוכר חום וכפית תמצית וניל.
- כשהלחמניות יוצאות חמות מברישים אותן בסירופ.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה זוגית
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה מושחתת
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- המתכונים הפייבוריטים
- יום האהבה
- מאפים מתוקים
- מנות ראשונות
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכונים לחנוכה
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים צמחוניים
- פיקניק
- קינוחים
- קינוחים אישיים