כנאפה עם גבינה ודובדבנים טריים

אהרוני ממש לא חושב שצריך לעבוד קשה במטבח כדי להרשים את האורחים, ומכין כנאפה עם גבינה ודובדבנים טריים ב-15 דקות, קינוח קיצי וכיפי במיוחד
אהרוני ממש לא חושב שצריך לעבוד קשה במטבח כדי להרשים את האורחים, ומכין כנאפה עם גבינה ודובדבנים טריים ב-15 דקות, קינוח קיצי וכיפי במיוחד
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 257.0 קק״ל 2056.0 קק״ל
    פחמימות 29.1 גרם 232.9 גרם
    שומן 15.0 גרם 120.2 גרם
    נתרן 2.3 מ״ג 18.7 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 9.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 68.1 גרם
    כולסטרול 34.9 מ״ג 279.5 מ״ג
    סידן 12.3 מ״ג 98.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 91.3 מ״ג 730.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 257.0 קק״ל 2056.0 קק״ל
    פחמימות 29.1 גרם 232.9 גרם
    שומן 15.0 גרם 120.2 גרם
    נתרן 2.3 מ״ג 18.7 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 9.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 68.1 גרם
    כולסטרול 34.9 מ״ג 279.5 מ״ג
    סידן 12.3 מ״ג 98.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 91.3 מ״ג 730.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ סוכר

טיגון


אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: בסיר קטן מרתיחים את כל חומרי הסירופ מלבד מי הזהר. מבשלים 15 דקות עד שהסירופ מסמיך מעט, מסירים מהאש ומוסיפים את מי הזהר.
  2. גוזרים את אטריות הקדאיף לחתיכות קצרות, מערבבים עם החמאה המומסת ואבקת הסוכר.
  3. מכינים את המילוי: מגלענים את הדובדבנים.
  4. מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי.
  5. שופכים את החמאה המומסת למחבת רחבה. מניחים מעליה חצי מכמות שערות הקדאיף ומשטחים. מוסיפים את כל תערובת המילוי כשמקפידים להשאיר שוליים של 1 ס”מ ללא מילוי. משטחים מעל את המחצית השנייה של שערות הקדאיף.
  6. מעבירים את המחבת ללהבה גבוהה ומטגנים 5 דקות בלי להפוך. בעזרת צלחת, הופכים את הכנאפה לצידה השני ומטגנים 5 דקות.
  7. מעבירים את הכנאפה לצלחת הגשה, יוצקים את הסירופ ומקשטים בפיסטוקים קצוצים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנאפה עם גבינה ודובדבנים טריים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    לאה מינץ-גודסבלט

    שלום, אפשר להחליף בגבינה אחרת? לדוגמא מסקרפונה?

    Avatar
    פנינה שושן

    היי אהרוני הכנתי את הכנאפה רק בלי דובדבנים טוב פעם הבאה ובמקום מי ורדים קצת רום ודבש יצא אליפות אני מעריצה אותך התכניות שלך הכל כל כך ברור ונעים לשמוע כל הכבוד

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כייף לקרוא כזו תגובה. נהדר!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות