סנו רקע

כרובית מטוגנת ופריכה

מכירים כרובית מטוגנת של ברים? שאי אפשר להפסיק לאכול אותה כי היא כל כך פריכה ועסיסית? אז הנה מתכון לאחת כזאת שלסאונד שלה לא תוכלו להישאר אדישים
מכירים כרובית מטוגנת של ברים? שאי אפשר להפסיק לאכול אותה כי היא כל כך פריכה ועסיסית? אז הנה מתכון לאחת כזאת שלסאונד שלה לא תוכלו להישאר אדישים
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
31 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    533
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 533.4 קק״ל 2133.5 קק״ל
    פחמימות 89.4 גרם 357.4 גרם
    שומן 7.8 גרם 31.2 גרם
    נתרן 1358.5 מ״ג 5433.9 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 93.4 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 38.2 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 189.9 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 124.5 מ״ג 498.1 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 1335.8 מ״ג 5343.1 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    533
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 533.4 קק״ל 2133.5 קק״ל
    פחמימות 89.4 גרם 357.4 גרם
    שומן 7.8 גרם 31.2 גרם
    נתרן 1358.5 מ״ג 5433.9 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 93.4 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 38.2 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 189.9 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 124.5 מ״ג 498.1 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 1335.8 מ״ג 5343.1 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
ענת אלישע
X

31 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כרובית

ציפוי

טיגון


אופן הכנה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים ושוטפים היטב.
  2. בסיר גדול מביאים מים לרתיחה ומוסיפים את פרחי הכרובית.
  3. מבשלים למשך 10 דקות ומעבירים למסננת לצינון מלא.
  4. מניחים בקערה ביצים, חרדל, מיונז, מיץ לימון ומלח וטורפים עד איחוד.
  5. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
  6. טובלים את פרחי הכרובית בקמח ומנערים את השאריות.
  7. מעבירים את הכרובית לתערובת הביצים ומצפים היטב.
  8. טובלים בפירורי הפאנקו ומטגנים בשמן העמוק עד להזהבה.
  9. מעבירים לצלחת מרופדת במגבות פלא סנו סושי.
  10. מגישים לצד רוטב צ׳ילי מתוק.
כרובית מטוגנת ופריכה2
כרובית מטוגנת ופריכה. צילום: ענת אלישע

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    נעמי

    היי. יש אפשרות לאפות אותם וחצאו קרנצים? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נעמי, ניתן לאפות את הכרוביות ויצאו קראנצ’ים

    Avatar
    יעל

    נשמע מושלם, יש משהו שאפשר להחליף במקום המיונז

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יעל, את יכולה לוותר על המיונז, הביצים גם יעשו את העבודה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות