כריך אנטריקוט ועגבניות שרי בפוקאצ’ה ביתית
למה לאכול בחוץ כשאפשר להכין לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים בקלות כריך אנטריקוט עסיסי. והבונוס? מכינים פוקאצ'ה ביתית ונהנים מלחם טרי
למה לאכול בחוץ כשאפשר להכין לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים בקלות כריך אנטריקוט עסיסי. והבונוס? מכינים פוקאצ'ה ביתית ונהנים מלחם טרי
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 819.1 קק״ל 4914.6 קק״לפחמימות 138.8 גרם 832.8 גרםשומן 19.5 גרם 117.2 גרםנתרן 1731.5 מ״ג 10388.7 מ״גחלבון 21.2 גרם 126.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.4 גרםשומן רווי 2.7 גרם 16.1 גרםכולסטרול 7.9 מ״ג 47.3 מ״גסידן 45.0 מ״ג 270.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 455.4 מ״ג 2732.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים22
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות819
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 819.1 קק״ל 4914.6 קק״לפחמימות 138.8 גרם 832.8 גרםשומן 19.5 גרם 117.2 גרםנתרן 1731.5 מ״ג 10388.7 מ״גחלבון 21.2 גרם 126.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.4 גרםשומן רווי 2.7 גרם 16.1 גרםכולסטרול 7.9 מ״ג 47.3 מ״גסידן 45.0 מ״ג 270.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 455.4 מ״ג 2732.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 22 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 819 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק פוקאצ'ה
מילוי
-
1 ק"ג סטייק אנטריקוט
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
5 עלי מרווה
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
1 חבילה עגבניות שרי
-
1 כפית חומץ בלסמי
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
איולי
-
2 שיני שום
-
1/2 כוס מיונז
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
5 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- מכינים בצק: שמים בקערת מיקסר את הקמח, סוכר, רוזמרין, שמן ומים ומעבדים בעזרת וו לישה 4 דקות עד לקבלת בצק.
- מוסיפים את המלח ומעבדים חמש דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח כשעה וחצי או עד שהבצק הכפיל את נפחו. הבצק דליל ויותר דומה לבלילה וזה בסדר .
- בתום ההתפחה, משטחים את הבצק על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בעזרת ידיים רטובות.
- מחממים תנור ל-250 מעלות ואופים את הפוקאצ’ה במשך כ-20 דקות.
- מכינים מילוי: מחממים מחבת ברזל על אש גבוהה ומשמנים קלות בתרסיס שמן.
- ממליחים ומפלפלים את הבשר, מדביקים לכל נתח עלה מרווה וצורבים את הבשר חצי דקה מכל צד. מזלפים מעל מעט בסלמי לזיגוג ומוציאים לצלחת.
- במחבת קטנה מקפיצים את עגבניות השרי עם מעט תרסיס שמן זית, מלח פלפל שחור ובלסמי. מסירים מהאש.
- מכינים איולי: כותשים את שיני השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- חותכים לרצועות דקות את עלי הבזיליקום.
- מערבבים בקערה את השום, המיונז, החרדל והבזיליקום.
- חוצים את הפוקאצ’ה לרבעים ופותחים באמצע. מורחים את האיולי, מניחים מעל את הבשר, שמים עלי רוקט, בצל פרוס דק ועגבניות צלויות. סוגרים את הפוקאצ’ה ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים בצק: שמים בקערת מיקסר את הקמח, סוכר, רוזמרין, שמן ומים ומעבדים בעזרת וו לישה 4 דקות עד לקבלת בצק.
- מוסיפים את המלח ומעבדים חמש דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח כשעה וחצי או עד שהבצק הכפיל את נפחו. הבצק דליל ויותר דומה לבלילה וזה בסדר .
- בתום ההתפחה, משטחים את הבצק על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בעזרת ידיים רטובות.
- מחממים תנור ל-250 מעלות ואופים את הפוקאצ’ה במשך כ-20 דקות.
- מכינים מילוי: מחממים מחבת ברזל על אש גבוהה ומשמנים קלות בתרסיס שמן.
- ממליחים ומפלפלים את הבשר, מדביקים לכל נתח עלה מרווה וצורבים את הבשר חצי דקה מכל צד. מזלפים מעל מעט בסלמי לזיגוג ומוציאים לצלחת.
- במחבת קטנה מקפיצים את עגבניות השרי עם מעט תרסיס שמן זית, מלח פלפל שחור ובלסמי. מסירים מהאש.
- מכינים איולי: כותשים את שיני השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- חותכים לרצועות דקות את עלי הבזיליקום.
- מערבבים בקערה את השום, המיונז, החרדל והבזיליקום.
- חוצים את הפוקאצ’ה לרבעים ופותחים באמצע. מורחים את האיולי, מניחים מעל את הבשר, שמים עלי רוקט, בצל פרוס דק ועגבניות צלויות. סוגרים את הפוקאצ’ה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן