טיפ
את מוצרי החלב שמרו ב"מגירה האפס" הייעודית לכך בתוך המקרר, וכדי לשמור על טריות הירקות אחסנו במקרר במגירה הייעודית לאחסון ירקות.
יששששש, פיצה!!!!!
זו התגובה של כל ילד כשהוא שומע את המילה הבינלאומית – פיצה.
הילדים שלי אוהבים כל מנה שהיא “בטעם” או “בסגנון” פיצה. אז חוץ מפיצה אמתית, שבלולי פיצה, מאפינס פיצה, וסמבוסק פיצה שאני מכינה, חשבתי למה לא להכין גם קרקר פיצה?
קרקר ביתי הוא אחלה נשנוש. התוספות שהופכות אותו לקרקר פיצה רק משדרגות את הטעם ואת הבריאות, והנה קיבלנו קרקר משודרג בעשר דקות הכנה. הבסיס הוא קמח כוסמין מלא, ואני מוסיפה עשבי תיבול יבשים, גבינת פרמזן מגוררת, רסק עגבניות ושמן זית. מערבבים, מרדדים ואופים.
הילדים שלי אוהבים לקחת את הקרקרים האלה לבי”ס ביחד עם מטבלים וירקות, והם גם ממש מתאימים לאירוח קליל של ילדים ומבוגרים.
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1607 | כמות מנות 1 |
---|
את מוצרי החלב שמרו ב"מגירה האפס" הייעודית לכך בתוך המקרר, וכדי לשמור על טריות הירקות אחסנו במקרר במגירה הייעודית לאחסון ירקות.