לא לטבעוניים בלבד: שניצל טופו בטעם עוף עם רוטב לימון
עוף בלימון - הגרסה הטבעונית! מתכון קל להכנת שניצל טופו בטעם עוף שטובלים ברוטב לימוני מהמם, רבע שעה ואתם כבר אוכלים!
עוף בלימון - הגרסה הטבעונית! מתכון קל להכנת שניצל טופו בטעם עוף שטובלים ברוטב לימוני מהמם, רבע שעה ואתם כבר אוכלים!
- אריאל בן-חמו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 291.2 קק״ל 1164.9 קק״לפחמימות 22.8 גרם 91.3 גרםשומן 14.0 גרם 56.1 גרםנתרן 40.8 מ״ג 163.0 מ״גחלבון 17.1 גרם 68.3 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.0 גרםשומן רווי 2.7 גרם 11.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.1 מ״ג 12.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 34.5 מ״ג 137.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות291
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 291.2 קק״ל 1164.9 קק״לפחמימות 22.8 גרם 91.3 גרםשומן 14.0 גרם 56.1 גרםנתרן 40.8 מ״ג 163.0 מ״גחלבון 17.1 גרם 68.3 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.0 גרםשומן רווי 2.7 גרם 11.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.1 מ״ג 12.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 34.5 מ״ג 137.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
אריאל בן חמו מציגה את הגרסה הטבעונית שלה לעוף בלימון: שניצל טופו בטעם עוף עם טוויסט של רוטב לימוני, מתקתק וחמצמץ שהייתם רוצים לאכול ממנו אפילו בכפית! ציפור קטנה לחשה לנו שגם ילדים יכולים לעוף על המנה הזו.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 291 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל
-
1 חבילה שניצל טופו בטעם עוף משק ויילר
רוטב
-
2/3 כוס מים
-
מלימון אחד
-
מלימון אחד
-
2 כפות סוכר לבן
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף שורש ג’ינג’רמגורד
-
1 כף קורנפלור
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מניחים בסיר את כל מרכיבי הרוטב, מלבד הקורנפלור ומבשלים 2-3 דקות.
- בקערה קטנה, מערבבים את הקורנפלור עם שתי כפות מים קרים עד להמסה מלאה ומוסיפים לסיר עם הרוטב.
- מביאים את הרוטב לרתיחה ומנמיכים לאש בינונית. מבשלים במשך 3-4 דקות עד להסמכה.
- מכינים את השניצלים: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות בחום עליון תחתון.
- אופים את השניצלים בתנור על תבנית עם נייר אפייה במשך 12 דקות, עד שהם קריספים מבחוץ.
- מגישים את השניצלים עם הרוטב בצד, ניתן להוסיף אורז להשלמת הארוחה.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מניחים בסיר את כל מרכיבי הרוטב, מלבד הקורנפלור ומבשלים 2-3 דקות.
- בקערה קטנה, מערבבים את הקורנפלור עם שתי כפות מים קרים עד להמסה מלאה ומוסיפים לסיר עם הרוטב.
- מביאים את הרוטב לרתיחה ומנמיכים לאש בינונית. מבשלים במשך 3-4 דקות עד להסמכה.
- מכינים את השניצלים: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות בחום עליון תחתון.
- אופים את השניצלים בתנור על תבנית עם נייר אפייה במשך 12 דקות, עד שהם קריספים מבחוץ.
- מגישים את השניצלים עם הרוטב בצד, ניתן להוסיף אורז להשלמת הארוחה.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן