מה מכינים לצהריים? רצועות בקר ושעועית ירוקה
מנה מאוזנת וטעימה לארוחת צהריים או ערב, בזמן הכנה קצר במיוחד! רצועות בקר ושעועית ירוקה מוקפצות במחבת עם שום, ג'ינג'ר, סויה ושמן שומשום
מנה מאוזנת וטעימה לארוחת צהריים או ערב, בזמן הכנה קצר במיוחד! רצועות בקר ושעועית ירוקה מוקפצות במחבת עם שום, ג'ינג'ר, סויה ושמן שומשום
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 455.2 קק״ל 1365.7 קק״לפחמימות 26.6 גרם 79.9 גרםשומן 20.2 גרם 60.5 גרםנתרן 1636.3 מ״ג 4909.0 מ״גחלבון 40.5 גרם 121.4 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 14.8 גרםשומן רווי 1.3 גרם 4.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.6 מ״ג 31.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 126.2 מ״ג 378.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות455
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 455.2 קק״ל 1365.7 קק״לפחמימות 26.6 גרם 79.9 גרםשומן 20.2 גרם 60.5 גרםנתרן 1636.3 מ״ג 4909.0 מ״גחלבון 40.5 גרם 121.4 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 14.8 גרםשומן רווי 1.3 גרם 4.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.6 מ״ג 31.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 126.2 מ״ג 378.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 455 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
רצועות בקר ושעועית
-
500 גרם שייטל בקראו בשר בקר אחר, חתוך לרצועות
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
-
3 כפות קורנפלור
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
-
400 גרם שעועית ירוקה קפואהמופשרת
-
3 שיני שוםקצוצות
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רקצוץ
-
60 מ"ל רוטב סויהמזרח מערברבע כוס
-
1 כף חומץ אורזמזרח מערב
-
3 כפות סוכר לבןאו לפי הטעם
הגשה
-
1 חופן שומשוםמזרח מערב
אופן הכנה
- מייבשים את רצועות הבשר עם מגבת נייר, מעבירים לקערה ומתבלים במלח ופלפל. מפזרים מעל את הקורנפלור ומערבבים עד שכל הבשר מצופה.
- מחממים את שני סוגי השמן במחבת ומקפיצים את השעועית במשך 2 דקות, או עד שהיא מתרככת. מכבים את הלהבה, מסננים את הנוזלים העודפים ושומרים בצד.
- מחממים עוד קצת שמן במחבת ומקפיצים את רצועות הבשר עד שהן מתחילות להחליף את הצבע ולהזהיב.
- מוסיפים את השום, הג’ינג’ר, הסויה, החומץ והסוכר ומערבבים היטב. מקפיצים עד שכל הבשר מצופה ברוטב.
- מחזירים למחבת את השעועית ומערבבים.
- מפזרים מעל שומשום ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מייבשים את רצועות הבשר עם מגבת נייר, מעבירים לקערה ומתבלים במלח ופלפל. מפזרים מעל את הקורנפלור ומערבבים עד שכל הבשר מצופה.
- מחממים את שני סוגי השמן במחבת ומקפיצים את השעועית במשך 2 דקות, או עד שהיא מתרככת. מכבים את הלהבה, מסננים את הנוזלים העודפים ושומרים בצד.
- מחממים עוד קצת שמן במחבת ומקפיצים את רצועות הבשר עד שהן מתחילות להחליף את הצבע ולהזהיב.
- מוסיפים את השום, הג’ינג’ר, הסויה, החומץ והסוכר ומערבבים היטב. מקפיצים עד שכל הבשר מצופה ברוטב.
- מחזירים למחבת את השעועית ומערבבים.
- מפזרים מעל שומשום ומגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן