מה מכינים לצהריים? רצועות בקר ושעועית ירוקה

מנה מאוזנת וטעימה לארוחת צהריים או ערב, בזמן הכנה קצר במיוחד! רצועות בקר ושעועית ירוקה מוקפצות במחבת עם שום, ג'ינג'ר, סויה ושמן שומשום
מנה מאוזנת וטעימה לארוחת צהריים או ערב, בזמן הכנה קצר במיוחד! רצועות בקר ושעועית ירוקה מוקפצות במחבת עם שום, ג'ינג'ר, סויה ושמן שומשום
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    453
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 452.6 קק״ל 1357.7 קק״ל
    פחמימות 26.1 גרם 78.2 גרם
    שומן 20.1 גרם 60.4 גרם
    נתרן 1635.9 מ״ג 4907.7 מ״ג
    חלבון 40.4 גרם 121.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 30.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 112.4 מ״ג 337.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    453
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 452.6 קק״ל 1357.7 קק״ל
    פחמימות 26.1 גרם 78.2 גרם
    שומן 20.1 גרם 60.4 גרם
    נתרן 1635.9 מ״ג 4907.7 מ״ג
    חלבון 40.4 גרם 121.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 30.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 112.4 מ״ג 337.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רצועות בקר ושעועית

הגשה


אופן הכנה

  1. מייבשים את רצועות הבשר עם מגבת נייר, מעבירים לקערה ומתבלים במלח ופלפל. מפזרים מעל את הקורנפלור ומערבבים עד שכל הבשר מצופה.

    מפזרים מעל את הקורנפלור ומערבבים עד שכל הבשר מצופה. צילום: שניר גואטה
    מפזרים מעל את הקורנפלור ומערבבים עד שכל הבשר מצופה. צילום: שניר גואטה

  2. מחממים את שני סוגי השמן במחבת ומקפיצים את השעועית במשך 2 דקות, או עד שהיא מתרככת. מכבים את הלהבה, מסננים את הנוזלים העודפים ושומרים בצד.
  3. מחממים עוד קצת שמן במחבת ומקפיצים את רצועות הבשר עד שהן מתחילות להחליף את הצבע ולהזהיב.

    מקפיצים את רצועות הבשר עד שהן מתחילות להחליף את הצבע ולהזהיב. צילום: שניר גואטה
    מקפיצים את רצועות הבשר עד שהן מתחילות להחליף את הצבע ולהזהיב. צילום: שניר גואטה

  4. מוסיפים את השום, הג’ינג’ר, הסויה, החומץ והסוכר ומערבבים היטב. מקפיצים עד שכל הבשר מצופה ברוטב.

    מוסיפים את הסויה ושאר התבלינים. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הסויה ושאר התבלינים. צילום: שניר גואטה

  5. מחזירים למחבת את השעועית ומערבבים.

    מחזירים למחבת את השעועית ומערבבים. צילום: שניר גואטה
    מחזירים למחבת את השעועית ומערבבים. צילום: שניר גואטה

  6. מפזרים מעל שומשום ומגישים מיד.

    מפזרים שומשום ומגישים. צילום: שניר גואטה
    מפזרים שומשום ומגישים. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה מכינים לצהריים? רצועות בקר ושעועית ירוקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות