רקע הנמל מעודכן

לביבות גבינה מתוקות – מתכון מתוק ומשגע

לביבות גבינה מטוגנות מתוקות ומופלאות, כאלו שמזכירות את טעמי הילדות של כולנו. לא להאמין כמה שהן קלות ופשוטות להכנה.
לביבות גבינה מטוגנות מתוקות ומופלאות, כאלו שמזכירות את טעמי הילדות של כולנו. לא להאמין כמה שהן קלות ופשוטות להכנה.
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    160
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 160.2 קק״ל 2562.8 קק״ל
    פחמימות 28.7 גרם 459.1 גרם
    שומן 2.3 גרם 36.5 גרם
    נתרן 58.2 מ״ג 930.4 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 70.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 22.2 מ״ג 355.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 43.4 מ״ג 694.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    160
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 160.2 קק״ל 2562.8 קק״ל
    פחמימות 28.7 גרם 459.1 גרם
    שומן 2.3 גרם 36.5 גרם
    נתרן 58.2 מ״ג 930.4 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 70.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 22.2 מ״ג 355.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 43.4 מ״ג 694.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מתוקות
תומר אומנסקי
X

14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

מעטפת וטיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גבינה כחושה, סוכר, סוכר וניל וביצים עד לקבלת מרקם חלק.
  2. מוסיפים לקערה קמח ואבקת אפייה, ומערבבים היטב.
  3. שמים את הקערה במקרר לחצי שעה (לא חובה).
  4. בצלחת שטוחה שמים קמח. מעבירים כמות של כף מתערובת הלביבה ומניחים אותה על הקמח. מקמחים מעט (כדי שיהיה לנו נוח לכדרר אותה), מכדררים בעזרת כפות הידיים את הלביבות, מועכים אותן מעט לצורת לביבה ושוב נקמח אותן משני הצדדים.
  5. בסיר יחסית עמוק מניחים נייר אפייה עגול, מוזגים שמן לטיגון עמוק ומחממים. מטגנים את הלביבות כשתי דקות מכל צד.
  6. לאחר הטיגון נפזר אבקת סוכר על הלביבות.
לביבות גבינה
לביבות גבינה מתוקות. צילום: תומר אומנסקי

הערות

  • ניתן להגיש את הלביבות לצד גאנש שוקולד שווה, תותים, אוכמניות וקצפת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות גבינה מתוקות – מתכון מתוק ומשגע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    שרית

    נייר אפייה בתוך הסיר טיגון ובתוכו את השמן??? הבנתי נכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון, ככה הסיר לא מתלכלך מהשמן

      Avatar
      מערכת Foody

      היי סטיב, לא ניתן להשתמש בגבינה רגילה, יש צורך בגבינה כחושה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות