-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 57.6 קק״ל 1152.7 קק״לפחמימות 8.4 גרם 168.6 גרםשומן 1.3 גרם 26.2 גרםנתרן 188.3 מ״ג 3765.6 מ״גחלבון 2.6 גרם 51.9 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 12.1 גרםשומן רווי 0.3 גרם 6.4 גרםכולסטרול 44.3 מ״ג 886.2 מ״גסידן 20.2 מ״ג 404.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 76.2 מ״ג 1524.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות58
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 57.6 קק״ל 1152.7 קק״לפחמימות 8.4 גרם 168.6 גרםשומן 1.3 גרם 26.2 גרםנתרן 188.3 מ״ג 3765.6 מ״גחלבון 2.6 גרם 51.9 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 12.1 גרםשומן רווי 0.3 גרם 6.4 גרםכולסטרול 44.3 מ״ג 886.2 מ״גסידן 20.2 מ״ג 404.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 76.2 מ״ג 1524.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 58 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג זוקיני ירוק
-
2 בצלים בינוניים
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 צרור נענערק העלים
-
1 צרור פטרוזיליה
-
3 ביצים L
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
5 כפות קמח לבן
שימון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-185 מעלות ומשמנים תבנית סיליקון למאפינס (אפשר בצורת לבבות).
- קולפים את תפוחי האדמה ואת הבצל.
- במעבד מזון עם דיסקית גרירה גסה מעבדים את הזוקיני, תפוחי האדמה והבצל. מעבירים לקערת ערבוב גדולה.
- קוצצים דק את עשבי התיבול ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים ביצים, מלח, פלפל שחור וקמח ומערבבים.
- מעבירים את הבלילה לתבנית הסיליקון ואופים בתנור החם כ-20 דקות, עד שהלביבות זהובות ומוכנות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-185 מעלות ומשמנים תבנית סיליקון למאפינס (אפשר בצורת לבבות).
- קולפים את תפוחי האדמה ואת הבצל.
- במעבד מזון עם דיסקית גרירה גסה מעבדים את הזוקיני, תפוחי האדמה והבצל. מעבירים לקערת ערבוב גדולה.
- קוצצים דק את עשבי התיבול ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים ביצים, מלח, פלפל שחור וקמח ומערבבים.
- מעבירים את הבלילה לתבנית הסיליקון ואופים בתנור החם כ-20 דקות, עד שהלביבות זהובות ומוכנות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה אפשר לשים במקום תפוח אדמה ? עוד קישוא ?
אפשר להחליף בכל ירק אחר שאת אוהבת- קישוא, בטטה, גזר וכו’.