לחמניות שמרים אישיות במילוי עוף מוקפץ עם ירקות

סנדוויץ' מושלם ומקורי לכל המשפחה, בהכנה ביתית פשוטה, החל מהבצק ועד למילוי. לחמניות שמרים נימוחות במילוי רצועות חזה עוף וירקות מוקפצים בטעמים אסייאתים
סנדוויץ' מושלם ומקורי לכל המשפחה, בהכנה ביתית פשוטה, החל מהבצק ועד למילוי. לחמניות שמרים נימוחות במילוי רצועות חזה עוף וירקות מוקפצים בטעמים אסייאתים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    273
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.0 קק״ל 3275.8 קק״ל
    פחמימות 37.0 גרם 443.9 גרם
    שומן 9.3 גרם 111.6 גרם
    נתרן 459.4 מ״ג 5512.9 מ״ג
    חלבון 9.4 גרם 113.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 21.0 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 24.6 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 14.4 מ״ג 172.6 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 98.6 מ״ג 1182.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    273
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.0 קק״ל 3275.8 קק״ל
    פחמימות 37.0 גרם 443.9 גרם
    שומן 9.3 גרם 111.6 גרם
    נתרן 459.4 מ״ג 5512.9 מ״ג
    חלבון 9.4 גרם 113.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 21.0 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 24.6 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 14.4 מ״ג 172.6 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 98.6 מ״ג 1182.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחמניות

הברשה וקישוט

מילוי עוף וירקות


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים, הסוכר, השמן והמים ומעבדים במהירות נמוכה-בינונית במשך 6-7 דקות, או עד שנוצר בצק אחיד, רך וגמיש. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת מים. מוסיפים את המלח ולשים עוד חצי דקה. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים במשך שעה-שעה וחצי, או עד שהוא מכפיל את נפחו.
  2. מכינים את המילוי: מחממים שמן במחבת. מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפלפל, מערבבים וממשיכים לטגן, עד שהוא מתחיל להתרכך. מעבירים לצלחת. מוסיפים עוד קצת שמן למחבת ומטגנים את רצועות העוף תוך ערבוב עד שהן מחליפות את הצבע. מחזירים את הירקות למחבת, מוסיפים את התבלינים, רוטב צ’ילי וכוסברה ומערבבים היטב. שומרים בצד.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. מוציאים את הבצק שתפח על משטח עבודה ולשים כדי להוציא את בועות האוויר. מחלקים את הבצק ל-12 חתיכות (בערך 60 גרם כל אחת) ומכדררים כל חתיכה ללחמנייה עגולה. מסדרים את הלחמניות במרווחים על גבי התבנית, מכסים ומתפיחים שנית במשך 20-30 דקות.
  5. מברישים את הלחמניות בביצה טרופה, מפזרים שומשום וקצח ואופים כ-20-25 דקות, או עד שהן תופחות ומשחימות יפה. מצננים קצת.
  6. חותכים כל לחמניה חצי-חצי, לא עד הסוף, וממלאים בעוף המוקפץ. אם רוצים, מחממים את המלית לקראת המילוי וההגשה.
  7. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות שמרים אישיות במילוי עוף מוקפץ עם ירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      רחל לאה גוגולב

      כמה מים צריך להוסיף בשביל להכין מקמח מלא?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לשלב חצי כמות קמח לבן וחצי כמות קמח מלא וכמות המים תישאר זהה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות