לשקשק בשקית אחת: סלט כרוב וגזר עם גרעיני חמנייה
- רחלי קרוט
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 460.5 קק״ל 921.0 קק״לפחמימות 43.7 גרם 87.4 גרםשומן 23.3 גרם 46.5 גרםנתרן 1156.7 מ״ג 2313.5 מ״גחלבון 11.0 גרם 21.9 גרםסיבים תזונתיים 18.1 גרם 36.3 גרםשומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 235.4 מ״ג 470.9 מ״גברזל 3.6 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 1273.2 מ״ג 2546.4 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל
-
קלוריות461
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 460.5 קק״ל 921.0 קק״לפחמימות 43.7 גרם 87.4 גרםשומן 23.3 גרם 46.5 גרםנתרן 1156.7 מ״ג 2313.5 מ״גחלבון 11.0 גרם 21.9 גרםסיבים תזונתיים 18.1 גרם 36.3 גרםשומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 235.4 מ״ג 470.9 מ״גברזל 3.6 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 1273.2 מ״ג 2546.4 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 3.1 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל | קלוריות 461 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
2 סנו סושי – שקית זיפר סליידר L גדולות
-
1/2 כרוב לבן בינוני
-
2 גזרים בינונייםעם או בלי הקליפה לפי הטעם
-
1/2 צרור עירית
-
1/2 כוס גרעיני חמנייהאו צנוברים
רוטב
-
1 תפוז בינוניסחוט למיץ טרי
-
1/2 לימון בינוניסחוט למיץ טרי
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
3 כפות שמן זית
-
1/4 צרור עיריתקצוצה דק מאוד
אופן הכנה
1. מכינים את הסלט: פורסים את הכרוב לחצי ופורסים לרצועות דקות.
2. מגרדים את הגזרים על החלק העבה בפומפייה ומעבירים לשקית זיפר עם סליידר סנו סושי יחד עם הכרוב.
3. קולים את גרעיני החמנייה על מחבת חמה, ללא שמן, עד הזהבה קלה ומצננים. מוסיפים לסלט.
4. קוצצים דק דק את העירית ומוסיפים לשקית. משקשקים את השקית היטב.
5. מכינים את הרוטב: משקשקים היטב את כל המצרכים יחד בשקית זיפר עם סליידר נוספת ושומרים במקרר.
6. מזלפים 1/3 כוס מהרוטב ומגישים. את הסלט הזה אפשר לתבל ברוטב גם כמה שעות קודם והוא יצא אפילו מוצלח יותר ועדיין ישמור על פריכות.
אופן הכנה
1. מכינים את הסלט: פורסים את הכרוב לחצי ופורסים לרצועות דקות.
2. מגרדים את הגזרים על החלק העבה בפומפייה ומעבירים לשקית זיפר עם סליידר סנו סושי יחד עם הכרוב.
3. קולים את גרעיני החמנייה על מחבת חמה, ללא שמן, עד הזהבה קלה ומצננים. מוסיפים לסלט.
4. קוצצים דק דק את העירית ומוסיפים לשקית. משקשקים את השקית היטב.
5. מכינים את הרוטב: משקשקים היטב את כל המצרכים יחד בשקית זיפר עם סליידר נוספת ושומרים במקרר.
6. מזלפים 1/3 כוס מהרוטב ומגישים. את הסלט הזה אפשר לתבל ברוטב גם כמה שעות קודם והוא יצא אפילו מוצלח יותר ועדיין ישמור על פריכות.