מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית
ישראל אהרוני מכין מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית שמתאים בבדיוק לאירוח בחג השבועות או לחגיגה משפחתית. תתכוננו לקצור מלא מחמאות
ישראל אהרוני מכין מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית שמתאים בבדיוק לאירוח בחג השבועות או לחגיגה משפחתית. תתכוננו לקצור מלא מחמאות
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 316.8 קק״ל 2534.7 קק״לפחמימות 146.9 גרם 1175.1 גרםשומן 13.3 גרם 106.4 גרםנתרן 872.5 מ״ג 6980.4 מ״גחלבון 12.6 גרם 100.6 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 27.4 גרםשומן רווי 1.6 גרם 12.5 גרםכולסטרול 4.7 מ״ג 37.5 מ״גסידן 75.6 מ״ג 604.7 מ״גברזל 3.5 מ״ג 27.7 מ״גאשלגן 367.1 מ״ג 2937.1 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 9.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות317
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 316.8 קק״ל 2534.7 קק״לפחמימות 146.9 גרם 1175.1 גרםשומן 13.3 גרם 106.4 גרםנתרן 872.5 מ״ג 6980.4 מ״גחלבון 12.6 גרם 100.6 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 27.4 גרםשומן רווי 1.6 גרם 12.5 גרםכולסטרול 4.7 מ״ג 37.5 מ״גסידן 75.6 מ״ג 604.7 מ״גברזל 3.5 מ״ג 27.7 מ״גאשלגן 367.1 מ״ג 2937.1 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 9.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 317 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם בצק עלים קפוא
-
6 עגבניות תמר גדולות
-
3 זוקיני ירוק בינוניים
-
3 כפות שמן זית
-
2 בצלים בינוניים
-
3 שיני שום
-
1 כף אורגנו טרי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חופן זיתי קלמטה
-
250 גרם גבינה בולגרית
-
1 צרור בזיליקום
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- פורסים את העגבניות והזוקיני לפרוסות דקות. חוצים את הזיתים.
- קולפים וקוצצים את הבצל והשום.
- מרדדים את הבצק ומניחים על נייר אפייה. מסמנים חתך שטחי (לא חותכים ממש עד הסוף) במרחק 1 ס”מ משולי הבצק. מקררים את הבצק עד לאפייה.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, השום והאורגנו עד שהבצל מתרכך.
- מפזרים את הבצל על הבצק ומסדרים מעל את העגבניות והזוקיני בשורות עם מעט חפיפה.
- מזלפים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים את הזיתים.
- אופים כ-30 דקות. מפוררים מעל את הגבינה, מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- פורסים את העגבניות והזוקיני לפרוסות דקות. חוצים את הזיתים.
- קולפים וקוצצים את הבצל והשום.
- מרדדים את הבצק ומניחים על נייר אפייה. מסמנים חתך שטחי (לא חותכים ממש עד הסוף) במרחק 1 ס”מ משולי הבצק. מקררים את הבצק עד לאפייה.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, השום והאורגנו עד שהבצל מתרכך.
- מפזרים את הבצל על הבצק ומסדרים מעל את העגבניות והזוקיני בשורות עם מעט חפיפה.
- מזלפים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים את הזיתים.
- אופים כ-30 דקות. מפוררים מעל את הגבינה, מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם לדעתכם טחינה תהיה תחליף ראוי לגבינה, במקרה של ארוחה בשרית
אפשר לזלף טחינה לפני ההגשה, אך ניתן לוותר על הגבינה או הטחינה, כי המאפה יהיה טעים גם כך.