מאפה סינבון תפוחים

סינבון תפוחים משגע עם קינמון ותפוחי פינק ליידי. נימוח, מתוק, מקורי ומעניין ומתאים לארוחות חג, ארוחת שישי או פשוט כשמתחשק קינוח טעים עם תפוחים
סינבון תפוחים משגע עם קינמון ותפוחי פינק ליידי. נימוח, מתוק, מקורי ומעניין ומתאים לארוחות חג, ארוחת שישי או פשוט כשמתחשק קינוח טעים עם תפוחים
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 10 שעות
  • קלוריות
    435
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 435.0 קק״ל 5220.0 קק״ל
    פחמימות 73.7 גרם 884.1 גרם
    שומן 15.3 גרם 183.9 גרם
    נתרן 228.8 מ״ג 2745.1 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 77.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 105.7 גרם
    כולסטרול 67.9 מ״ג 814.8 מ״ג
    סידן 29.6 מ״ג 355.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 56.3 מ״ג 675.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 10 שעות
  • קלוריות
    435
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 435.0 קק״ל 5220.0 קק״ל
    פחמימות 73.7 גרם 884.1 גרם
    שומן 15.3 גרם 183.9 גרם
    נתרן 228.8 מ״ג 2745.1 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 77.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 105.7 גרם
    כולסטרול 67.9 מ״ג 814.8 מ״ג
    סידן 29.6 מ״ג 355.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 56.3 מ״ג 675.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות תפוחים
רובי מיכאל
X

4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מי סוכר


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת המיקסר שמים חלב, ביצים, וניל, שמרים, סוכר ומערבבים במעט.
  2. מוסיפים קמח ומתחילים לישה על מהירות איטית במשך 2 דקות.
  3. מגבירים למהירות בינונית ללישה בת 4 דקות.
  4. מוסיפים חמאה וממשיכים לישה של 6 דקות ובדקה האחרונה מוסיפים את המלח.
  5. מעבירים את הבצק של הסינבון למשטח עבודה מקומח, מרדדים, מקפלים את הבצק לתוך עצמו, מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים את הקערה למקרר למשך לילה (מינימום 8 שעות).
  6. מכינים את המילוי: חותכים את התפוחים לקוביות שוות וקטנות - 1 ס״מ על 1 ס״מ.
  7. את הקורנפלור מערבבים עם מעט מים בקערה, ומעבירים את התפוחים למחבת יחד עם שאר מרכיבי המתכון, כולל הקורנפלור עם המים.
  8. מעלים את המחבת לאש בינונית ומצמצמים היטב עד לקבלת מרקם סמיך אך שומרים על תפוחים בשלמותם (לא להפוך למחית)
  9. מניחים למלית להתקרר בצד לגמרי - לא נעבוד עם המלית חמה או חמימה בכלל!
  10. מכינים את מי הסוכר: שמים הכל בסיר קטן, מביאים לרתיחה, מכבים את האש ומקררים.
  11. רק לאחר שהמלית קרה, מוציאים את הבצק מהמקרר למשטח מקומח ומרדדים למלבן גדול בעובי 1 ס״מ בצק.
  12. מורחים את המלית בזהירות על הבצק ומגלגלים לרול ענק.
  13. חותכים בעזרת סכין את הרול לפרוסות בעובי 3 ס״מ ומעבירים למגש משומן בחמאה ומרופד בתחתית בנייר אפייה.
  14. עוטפים בניילון ונותנים התפחה של שעה וחצי במקום חמים.
  15. מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
  16. מכניסים לתנור למשך 25 דקות.
  17. מיד כשהמאפה יוצא מהתנור מורחים במלא מי סוכר - לא להתקמצן.
  18. נותנים לסינבון לנוח במשך 15 דקות ואפשר לאכול! תהנו.

    סינבון תפוחים חלומי וטעים
    סינבון תפוחים נימוח וטעים. צילום: רובי מיכאל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות