-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4810.0 קק״ל 4810.0 קק״לפחמימות 542.9 גרם 542.9 גרםשומן 252.2 גרם 252.2 גרםנתרן 3905.6 מ״ג 3905.6 מ״גחלבון 85.0 גרם 85.0 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרםשומן רווי 119.0 גרם 119.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 70.7 מ״ג 70.7 מ״גברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 374.5 מ״ג 374.5 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות4810
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4810.0 קק״ל 4810.0 קק״לפחמימות 542.9 גרם 542.9 גרםשומן 252.2 גרם 252.2 גרםנתרן 3905.6 מ״ג 3905.6 מ״גחלבון 85.0 גרם 85.0 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרםשומן רווי 119.0 גרם 119.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 70.7 מ״ג 70.7 מ״גברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 374.5 מ״ג 374.5 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 4810 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפה
-
1 חבילה בצק עליםמופשר על פי הוראות היצרן
-
1 בצל בינוני
-
200 גרם פטריות שמפיניון
-
4 תפוחי אדמה בינוניים
-
2 שיני שום
-
1 כף שמן זית
-
1/2 כף מלח דק
-
1/2 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כף פלפל שחור גרוס
-
1 כף סירופ מייפל
-
1/4 כוס שומשום
אופן הכנה
- מכינים את הפירה: מקלפים תפוחי אדמה ומבשלים בסיר עם מים עד לריכוך, מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומועכים לפירה חלק.
- חותכים את הבצל והפטריות לקוביות קטנות. קוצצים את השום.
- מחממים מחבת עם כף של שמן זית, שמים את הבצל והשום ומטגנים אותם עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים את הפטריות והתבלינים.
- מוסיפים לפירה החלק את הבצל והפטריות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרכיבים את המאפה: חותכים מלבן מהבצק בגודל התבנית ומניחים אותו בתבנית, מוסיפים את מילוי הפירה, משטחים ומוסיפים עוד שכבת בצק.
- מברישים את הבצק העליון עם סירופ מייפל ומפזרים מעל שומשום.
- מכניסים לתנור למשך 35 דקות עד להזהבה.
אופן הכנה
- מכינים את הפירה: מקלפים תפוחי אדמה ומבשלים בסיר עם מים עד לריכוך, מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומועכים לפירה חלק.
- חותכים את הבצל והפטריות לקוביות קטנות. קוצצים את השום.
- מחממים מחבת עם כף של שמן זית, שמים את הבצל והשום ומטגנים אותם עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים את הפטריות והתבלינים.
- מוסיפים לפירה החלק את הבצל והפטריות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרכיבים את המאפה: חותכים מלבן מהבצק בגודל התבנית ומניחים אותו בתבנית, מוסיפים את מילוי הפירה, משטחים ומוסיפים עוד שכבת בצק.
- מברישים את הבצק העליון עם סירופ מייפל ומפזרים מעל שומשום.
- מכניסים לתנור למשך 35 דקות עד להזהבה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן