מאפינס בננה ושוקולד של קרין גורן
הפינוק האולטימטיבי ליד הקפה - קרין גורן מכינה מאפינס בננה ושוקולד. מאפים אישיים, מתוקים ורכים שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים, שמכינים בקלי קלות במעבד מזון
הפינוק האולטימטיבי ליד הקפה - קרין גורן מכינה מאפינס בננה ושוקולד. מאפים אישיים, מתוקים ורכים שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים, שמכינים בקלי קלות במעבד מזון
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 151.4 קק״ל 5450.9 קק״לפחמימות 19.6 גרם 705.0 גרםשומן 7.4 גרם 267.5 גרםנתרן 121.9 מ״ג 4387.0 מ״גחלבון 1.8 גרם 64.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 21.8 גרםשומן רווי 1.4 גרם 51.8 גרםכולסטרול 16.5 מ״ג 594.8 מ״גסידן 7.4 מ״ג 266.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 68.9 מ״ג 2480.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 9.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות151
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 151.4 קק״ל 5450.9 קק״לפחמימות 19.6 גרם 705.0 גרםשומן 7.4 גרם 267.5 גרםנתרן 121.9 מ״ג 4387.0 מ״גחלבון 1.8 גרם 64.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 21.8 גרםשומן רווי 1.4 גרם 51.8 גרםכולסטרול 16.5 מ״ג 594.8 מ״גסידן 7.4 מ״ג 266.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 68.9 מ״ג 2480.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 9.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 151 | כמות מנות 36 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מכניסים את השוקולד למעבד המזון וטוחנים את השוקולד עד שהשוקולד הופך לפירורים גסים. מוסיפים את הבננות וטוחנים יחד עם השוקולד.
- מוסיפים סוכר, הביצים והשמן ומעבדים חצי דקה לתערובת חלקה.
- מוסיפים קמח תופח ומעבדים בפולסים קצרים (כמה שפחות) רק עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוזגים את התערובת לשקעים (משומנים או מרופדים בעטרות נייר) ואופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס יציבים ורכים למגע, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים מעט (אם רוצים שיהיו חגיגיים, מקשטים בקיסם עם דגלון) ומגישים. המאפינס נשמרים יומיים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מכניסים את השוקולד למעבד המזון וטוחנים את השוקולד עד שהשוקולד הופך לפירורים גסים. מוסיפים את הבננות וטוחנים יחד עם השוקולד.
- מוסיפים סוכר, הביצים והשמן ומעבדים חצי דקה לתערובת חלקה.
- מוסיפים קמח תופח ומעבדים בפולסים קצרים (כמה שפחות) רק עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוזגים את התערובת לשקעים (משומנים או מרופדים בעטרות נייר) ואופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס יציבים ורכים למגע, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים מעט (אם רוצים שיהיו חגיגיים, מקשטים בקיסם עם דגלון) ומגישים. המאפינס נשמרים יומיים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן