מאפינס בננה ושוקולד במעבד מזון אחד

הפינוק האולטימטיבי ליד הקפה - קרין גורן מכינה מאפינס בננה ושוקולד. מאפים אישיים, מתוקים ורכים שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים, שמכינים בקלי קלות במעבד מזון
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. מכניסים את השוקולד למעבד המזון ובוחרים בתכנית CHOP עד שהשוקולד הופך לפירורים גסים. מוסיפים את הבננות וטוחנים יחד עם השוקולד.
  3. מוסיפים סוכר, הביצים והשמן ומעבדים חצי דקה לתערובת חלקה.
  4. מוסיפים קמח תופח ומעבדים בפולסים קצרים (כמה שפחות) רק עד לקבלת תערובת חלקה.
  5. מוזגים את התערובת לשקעים (משומנים או מרופדים בעטרות נייר) ואופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס יציבים ורכים למגע, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
  6. מצננים מעט (אם רוצים שיהיו חגיגיים, מקשטים בקיסם עם דגלון) ומגישים. המאפינס נשמרים יומיים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 36 מנות
קלוריות 154.7 קק״ל 5570.8 קק״ל
פחמימות 19.6 גרם 704.8 גרם
שומן 7.8 גרם 282.1 גרם
נתרן 115.7 מ״ג 4165.8 מ״ג
חלבון 1.7 גרם 61.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 21.8 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 59.7 גרם
כולסטרול 14.2 מ״ג 511.6 מ״ג
סידן 7.2 מ״ג 259.7 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 20.6 מ״ג
אשלגן 68.5 מ״ג 2465.2 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 9.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody