מאפינס בננה ושוקולד של קרין גורן

הפינוק האולטימטיבי ליד הקפה - קרין גורן מכינה מאפינס בננה ושוקולד. מאפים אישיים, מתוקים ורכים שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים, שמכינים בקלי קלות במעבד מזון
הפינוק האולטימטיבי ליד הקפה - קרין גורן מכינה מאפינס בננה ושוקולד. מאפים אישיים, מתוקים ורכים שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים, שמכינים בקלי קלות במעבד מזון
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    151
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.6 קק״ל 5420.1 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 704.8 גרם
    שומן 7.4 גרם 265.3 גרם
    נתרן 120.3 מ״ג 4331.4 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 61.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 21.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 51.2 גרם
    כולסטרול 14.2 מ״ג 510.4 מ״ג
    סידן 7.1 מ״ג 256.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 19.9 מ״ג
    אשלגן 68.2 מ״ג 2455.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    151
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.6 קק״ל 5420.1 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 704.8 גרם
    שומן 7.4 גרם 265.3 גרם
    נתרן 120.3 מ״ג 4331.4 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 61.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 21.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 51.2 גרם
    כולסטרול 14.2 מ״ג 510.4 מ״ג
    סידן 7.1 מ״ג 256.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 19.9 מ״ג
    אשלגן 68.2 מ״ג 2455.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. מכניסים את השוקולד למעבד המזון וטוחנים את השוקולד עד שהשוקולד הופך לפירורים גסים. מוסיפים את הבננות וטוחנים יחד עם השוקולד.
  3. מוסיפים סוכר, הביצים והשמן ומעבדים חצי דקה לתערובת חלקה.
  4. מוסיפים קמח תופח ומעבדים בפולסים קצרים (כמה שפחות) רק עד לקבלת תערובת חלקה.
  5. מוזגים את התערובת לשקעים (משומנים או מרופדים בעטרות נייר) ואופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס יציבים ורכים למגע, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
  6. מצננים מעט (אם רוצים שיהיו חגיגיים, מקשטים בקיסם עם דגלון) ומגישים. המאפינס נשמרים יומיים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס בננה ושוקולד של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות