מהיר ועצבני: דג סלמון ברוטב פיקנטי מהיר
דג סלמון ברוטב פיקנטי מהיר הכנה ופשוט כל כך, שתרצו להכין אותו כל יום! הרעיון הוא להשתמש ברוטב פיקנטי מוכן לדגים שעושה את כל ההבדל בטעם
דג סלמון ברוטב פיקנטי מהיר הכנה ופשוט כל כך, שתרצו להכין אותו כל יום! הרעיון הוא להשתמש ברוטב פיקנטי מוכן לדגים שעושה את כל ההבדל בטעם
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 555.0 קק״ל 1110.0 קק״לפחמימות 12.5 גרם 24.9 גרםסוכר 4.8 גרם 9.5 גרםשומן 36.1 גרם 72.2 גרםנתרן 0.2 מ״ג 0.4 מ״גחלבון 42.3 גרם 84.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.1 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 0.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות555
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 555.0 קק״ל 1110.0 קק״לפחמימות 12.5 גרם 24.9 גרםסוכר 4.8 גרם 9.5 גרםשומן 36.1 גרם 72.2 גרםנתרן 0.2 מ״ג 0.4 מ״גחלבון 42.3 גרם 84.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.1 גרם 10.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 0.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 555 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
400 גרם פילה דג סלמון2 פילה סלמון במשקל 200 גרם כל אחד
-
1 צנצנת רוטב עגבניות פיקנטי לדג
-
חופן כוסברהקצוצה
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מחממים את שמן הזית במחבת עם מכסה.
- מניחים את חתיכות הדג כשהעור כלפי מטה, ומטגנים במשך כדקה.
- מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים 3 כפות מים ומכסים את המחבת במכסה.
- ממשיכים לבשל במשך כ-20 דקות על להבה בינונית, עד שהדגים מוכנים.
- מפזרים כוסברה קצוצה מעל ומגישים עם חלה טרייה.
אופן הכנה
- מחממים את שמן הזית במחבת עם מכסה.
- מניחים את חתיכות הדג כשהעור כלפי מטה, ומטגנים במשך כדקה.
- מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים 3 כפות מים ומכסים את המחבת במכסה.
- ממשיכים לבשל במשך כ-20 דקות על להבה בינונית, עד שהדגים מוכנים.
- מפזרים כוסברה קצוצה מעל ומגישים עם חלה טרייה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן