-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 353.6 קק״ל 1414.6 קק״לפחמימות 16.8 גרם 67.3 גרםשומן 7.3 גרם 29.4 גרםנתרן 489.9 מ״ג 1959.8 מ״גחלבון 48.3 גרם 193.1 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 28.6 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 121.7 מ״ג 486.9 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 580.0 מ״ג 2320.0 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות354
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 353.6 קק״ל 1414.6 קק״לפחמימות 16.8 גרם 67.3 גרםשומן 7.3 גרם 29.4 גרםנתרן 489.9 מ״ג 1959.8 מ״גחלבון 48.3 גרם 193.1 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 28.6 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 121.7 מ״ג 486.9 מ״גברזל 3.0 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 580.0 מ״ג 2320.0 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 354 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
600 גרם חזה עוף שלם
-
1 בצל בינוני
-
1 פלפל ירוק בינוני
-
1/2 כרוב לבן בינוני
-
6 פטריות שמפיניון בינוניות
-
5 שיני שום
-
1 גזר בינוני
-
1 חבילה נבטים
-
1 כף שמן זית
-
2 כפות רוטב סויה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית שורש ג’ינג’ר
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף לקוביות.
- חותכים את הבצל לחצאי עיגולים, את הפלפלים והכרוב לרצועות, את הפטריות לרבעים, את השום לפרוסות דקות ואת הגזר לגפרורים.
- מחממים ווק עם השמן והסויה ומקפיצים קלות את העוף עד לחצי בישול (נתחים לבנים מבחוץ אך לא עשויים לגמרי מבפנים). אפשר להוסיף לעוף מעט פלפל גרוס.
- מוסיפים את הבצל, רצועות הפלפל, הכרוב, הפטריות, הגזר והשום.
- לאחר 1-2 דקות מוסיפים את הנבטים ומתבלים במלח ופלפל.
- מבשלים במשך מספר דקות על אש גבוהה. חשוב להקפיץ את הירקות בווק עד שהירקות מבושלים אך פריכים.
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף לקוביות.
- חותכים את הבצל לחצאי עיגולים, את הפלפלים והכרוב לרצועות, את הפטריות לרבעים, את השום לפרוסות דקות ואת הגזר לגפרורים.
- מחממים ווק עם השמן והסויה ומקפיצים קלות את העוף עד לחצי בישול (נתחים לבנים מבחוץ אך לא עשויים לגמרי מבפנים). אפשר להוסיף לעוף מעט פלפל גרוס.
- מוסיפים את הבצל, רצועות הפלפל, הכרוב, הפטריות, הגזר והשום.
- לאחר 1-2 דקות מוסיפים את הנבטים ומתבלים במלח ופלפל.
- מבשלים במשך מספר דקות על אש גבוהה. חשוב להקפיץ את הירקות בווק עד שהירקות מבושלים אך פריכים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן