מוקפץ עוף וירקות של שר פיטנס

שומרים על המשקל? שר פיטנס מכינה מוקפץ עוף וירקות טעים בנוסח אסיאתי, ללא גלוטן, שמכינים בקלי קלות ומגישים באהבה לכל המשפחה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לקוביות.
  2. חותכים את הבצל לחצאי עיגולים, את הפלפלים והכרוב לרצועות, את הפטריות לרבעים, את השום לפרוסות דקות ואת הגזר לגפרורים.
  3. מחממים ווק עם השמן והסויה ומקפיצים קלות את העוף עד לחצי בישול (נתחים לבנים מבחוץ אך לא עשויים לגמרי מבפנים). אפשר להוסיף לעוף מעט פלפל גרוס.
  4. מוסיפים את הבצל, רצועות הפלפל, הכרוב, הפטריות, הגזר והשום.
  5. לאחר 1-2 דקות מוסיפים את הנבטים ומתבלים במלח ופלפל.
  6. מבשלים במשך מספר דקות על אש גבוהה. חשוב להקפיץ את הירקות בווק עד שהירקות מבושלים אך פריכים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 357.8 קק״ל 1431.3 קק״ל
פחמימות 16.1 גרם 64.3 גרם
שומן 8.3 גרם 33.4 גרם
נתרן 1329.8 מ״ג 5319.4 מ״ג
חלבון 48.6 גרם 194.4 גרם
סיבים תזונתיים 7.2 גרם 28.9 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
כולסטרול 114.0 מ״ג 456.0 מ״ג
סידן 135.8 מ״ג 543.4 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 11.8 מ״ג
אשלגן 940.0 מ״ג 3759.9 מ״ג
אבץ 2.1 מ״ג 8.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody