סנו רקע

יאללה, חתונה: מז’וז’ין מרוקאים מסרדינים פריכים ומפוארים

מנת הגמר של סמדי בומבה, שכעת בעונת העשור של מאסטר שף כולם מנסים להכין בגרסתם, בלי עומס תבלינים ועם הרבה ירק וטעם, אז למה שלא תחתנו סרדינים?
מנת הגמר של סמדי בומבה, שכעת בעונת העשור של מאסטר שף כולם מנסים להכין בגרסתם, בלי עומס תבלינים ועם הרבה ירק וטעם, אז למה שלא תחתנו סרדינים?
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    178
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 177.8 קק״ל 1777.7 קק״ל
    פחמימות 7.3 גרם 72.7 גרם
    שומן 16.2 גרם 162.4 גרם
    נתרן 289.4 מ״ג 2893.9 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 12.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.3 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 22.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.9 מ״ג 69.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 25.9 מ״ג 258.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    178
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 177.8 קק״ל 1777.7 קק״ל
    פחמימות 7.3 גרם 72.7 גרם
    שומן 16.2 גרם 162.4 גרם
    נתרן 289.4 מ״ג 2893.9 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 12.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.3 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 22.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.9 מ״ג 69.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 25.9 מ״ג 258.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור

המנה הזו היא כאילו לקחו את כל הטוב שבעולם ושמו אותו במתכון אחד! מז’וז’ין – סרדינים קטנים ועסיסיים ממולאים ומטוגנים!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מלי זיידמן
X

6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סרדינים

  • 20 יחידות סרדינים
    נקיים, ללא קשקשים וללא ראש ואדרה

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי.
  2. מניחים על המגש 10 סרדינים, על כל סרדין מניחים כפית גדושה מהתערובת ומעליה סרדין נוסף - זו החתונה!
  3. מכינים את הציפוי: מערבבים את הקמח עם המלח והפלפל השחור בקערה. מהדקים היטב את שני הסרדינים יחד, מכניסים לקערת הציפוי ומצפים משני הצדדים.
  4. מחממים את השמן במחבת וכשהוא חם מאוד מכניסים בכל פעם כמה סרדינים לטיגון. מטגנים במשך 3 דקות מכל צד ומוציאים לצלחת עם נייר סופג - רב מגבת ג’מבו סנו סושי.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יאללה, חתונה: מז’וז’ין מרוקאים מסרדינים פריכים ומפוארים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות