מק אנד צ’יז שיהפוך אתכם להוריי השנה! בדוק!
תמרה ועומר מכינים מק אנד צ'יז - מנה מושחתת ואהובה מהמטבח האמריקאי! פסטה מבושלת, אפוייה ברוטב בשמל עשיר וסמיך, עם אגוז מוסקט, גבינת מוצרלה ופרמז'ן
תמרה ועומר מכינים מק אנד צ'יז - מנה מושחתת ואהובה מהמטבח האמריקאי! פסטה מבושלת, אפוייה ברוטב בשמל עשיר וסמיך, עם אגוז מוסקט, גבינת מוצרלה ופרמז'ן
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 873.0 קק״ל 4365.0 קק״לפחמימות 90.2 גרם 451.1 גרםשומן 36.2 גרם 181.1 גרםנתרן 978.4 מ״ג 4892.1 מ״גחלבון 47.9 גרם 239.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.7 גרםשומן רווי 22.2 גרם 111.2 גרםכולסטרול 94.5 מ״ג 472.3 מ״גסידן 844.9 מ״ג 4224.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 272.3 מ״ג 1361.5 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 13.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות873
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 873.0 קק״ל 4365.0 קק״לפחמימות 90.2 גרם 451.1 גרםשומן 36.2 גרם 181.1 גרםנתרן 978.4 מ״ג 4892.1 מ״גחלבון 47.9 גרם 239.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.7 גרםשומן רווי 22.2 גרם 111.2 גרםכולסטרול 94.5 מ״ג 472.3 מ״גסידן 844.9 מ״ג 4224.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 272.3 מ״ג 1361.5 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 13.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 873 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
1 חבילה פסטה קצרהפסטה מסוג קיפרי ריגטי דה צ'קו
בשאמל
-
50 גרם חמאה
-
3 כפות קמח לבן
-
3 כוסות חלב 3%
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
250 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
250 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה שלושת רבעי בישול.
- מכינים בשאמל: בסיר ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח ומטגנים כ-3-4 דקות עד שהקמח מתחיל להזהיב.
- מוסיפים את החלב וטורפים כ-5-6 דקות עד שהבשמל מסמיך.
- מורידים מהאש, מוסיפים את אגוז המוסקט, המלח, הפלפל השחור, וכ-3\2 מהגבינה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מעבירים את הפסטה לכלי חסין חום, יוצקים מעל את הבשאמל ומערבבים היטב.
- מפזרים מעל את הגבינה שנותרה, מכסים בנייר כסף של “סנו סושי” ואופים כ-20 דקות, מסירים את נייר הכסף ואופים 20 דקות נוספות.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה שלושת רבעי בישול.
- מכינים בשאמל: בסיר ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח ומטגנים כ-3-4 דקות עד שהקמח מתחיל להזהיב.
- מוסיפים את החלב וטורפים כ-5-6 דקות עד שהבשמל מסמיך.
- מורידים מהאש, מוסיפים את אגוז המוסקט, המלח, הפלפל השחור, וכ-3\2 מהגבינה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מעבירים את הפסטה לכלי חסין חום, יוצקים מעל את הבשאמל ומערבבים היטב.
- מפזרים מעל את הגבינה שנותרה, מכסים בנייר כסף של “סנו סושי” ואופים כ-20 דקות, מסירים את נייר הכסף ואופים 20 דקות נוספות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן