איזה יום כתום לי היום! מרק דלורית וחלב קוקוס משגע

מרק דלורית מנחם, במרקם קטיפתי, הוא כל מה שאתם צריכים לערב חורפי וגשום. הדלורית מתרככת בתנור עם שמן זית ואז נטחנת למרק מתובל בטעמים אסייתים
מרק דלורית מנחם, במרקם קטיפתי, הוא כל מה שאתם צריכים לערב חורפי וגשום. הדלורית מתרככת בתנור עם שמן זית ואז נטחנת למרק מתובל בטעמים אסייתים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 49.9 קק״ל 299.5 קק״ל
    פחמימות 7.6 גרם 45.8 גרם
    שומן 1.8 גרם 11.0 גרם
    נתרן 287.3 מ״ג 1723.9 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 5.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.1 מ״ג 108.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 92.7 מ״ג 556.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 49.9 קק״ל 299.5 קק״ל
    פחמימות 7.6 גרם 45.8 גרם
    שומן 1.8 גרם 11.0 גרם
    נתרן 287.3 מ״ג 1723.9 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 5.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.1 מ״ג 108.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 92.7 מ״ג 556.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור

אין ספק שקשה למצוא איזון טעמים מתאים במרק כתום – כמה גזר לשים? כמה בטטה? כמה דלעת? היפטרו מכל השאלות והכינו את המרק המושלם הזה! מרק דלורית עם קרם קוקוס קטיפתי וטעמים עמוקים שמתקבלים בזכות צליית הדלורית והתבלינים המדויקים להפליא.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חוצים את הדלוריות לאורכן ומניחים בתבנית כשצידן החתוך כלפי מעלה ומזלפים מעט שמן זית. מניחים לידן את הבצלים, לא קלופים.
  3. אופים שעה ורבע עד שהדלוריות רכות מאוד.
  4. בעזרת כף מרוקנים את בשר הדלורית לתוך סיר. מקלפים את הבצל ומוסיפים לסיר יחד עם שאר החומרים.
  5. טוחנים במוט ריסוק חשמלי עד לקבלת מרקם חלק.
  6. מביאים לסף רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איזה יום כתום לי היום! מרק דלורית וחלב קוקוס משגע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות