איזה יום כתום לי היום! מרק דלורית וחלב קוקוס משגע

מרק דלורית מנחם, במרקם קטיפתי, הוא כל מה שאתם צריכים לערב חורפי וגשום. הדלורית מתרככת בתנור עם שמן זית ואז נטחנת למרק מתובל בטעמים אסייתים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חוצים את הדלוריות לאורכן ומניחים בתבנית כשצידן החתוך כלפי מעלה ומזלפים מעט שמן זית. מניחים לידן את הבצלים, לא קלופים.
  3. אופים שעה ורבע עד שהדלוריות רכות מאוד.
  4. בעזרת כף מרוקנים את בשר הדלורית לתוך סיר. מקלפים את הבצל ומוסיפים לסיר יחד עם שאר החומרים.
  5. טוחנים במוט ריסוק חשמלי עד לקבלת מרקם חלק.
  6. מביאים לסף רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 49.9 קק״ל 299.5 קק״ל
פחמימות 7.6 גרם 45.8 גרם
שומן 1.8 גרם 11.0 גרם
נתרן 287.3 מ״ג 1723.9 מ״ג
חלבון 0.9 גרם 5.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.7 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 1.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 18.1 מ״ג 108.6 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 2.7 מ״ג
אשלגן 92.7 מ״ג 556.5 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar