רוצים להדגים לאורחים כיצד לאכול נכון את המנה?
מכניסים לתוך עלה אגרול אחד ועשבי תיבול, מזלפים מעט שמן שומשום, מגלגלים את החסה סביב האגרול והירוקים, טובלים בטריאקי או סרירצ'ה ואוכלים. בתיאבון!
הנה כמה עובדות נוספות על שמן שומשום: הוא מלא נוגדי חמצון, ויטמין E ומאוד בריא גם לשיער שלנו! בנוסף, הניחוח הייחודי שלו משדרג כל מנה וכדאי להוסיף אותו בסיום הבישול, כדי ליהנות מהריח הנפלא שלו בכל מנה, ובמיוחד בנאמס הנפלאים שבמתכון הזה.
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 127 | כמות מנות 12 |
---|
מכניסים לתוך עלה אגרול אחד ועשבי תיבול, מזלפים מעט שמן שומשום, מגלגלים את החסה סביב האגרול והירוקים, טובלים בטריאקי או סרירצ'ה ואוכלים. בתיאבון!