-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 385.1 קק״ל 1540.3 קק״לפחמימות 5.8 גרם 23.1 גרםשומן 41.0 גרם 163.8 גרםנתרן 791.5 מ״ג 3165.9 מ״גחלבון 1.2 גרם 4.8 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.1 גרםשומן רווי 3.7 גרם 14.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.6 מ״ג 70.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 265.5 מ״ג 1062.1 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות385
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 385.1 קק״ל 1540.3 קק״לפחמימות 5.8 גרם 23.1 גרםשומן 41.0 גרם 163.8 גרםנתרן 791.5 מ״ג 3165.9 מ״גחלבון 1.2 גרם 4.8 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.1 גרםשומן רווי 3.7 גרם 14.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.6 מ״ג 70.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 265.5 מ״ג 1062.1 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 385 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם ארטישוק
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
3 ארטישוקים בשימורים בינונייםאו קפוא מופשר
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1/3 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 כפית מלח דק
-
3/4 כוס שמן אגוזיםאו שמן חמניות בכבישה קרה
סהרוני קולרבי
-
1 קולורבי בינוני
-
1 כוס מים רותחים
-
1 כוס מי קרח
אופן הכנה
- מכינים קרם ארטישוק: טוחנים בבלנדר את כל הרכיבים עד לקבלת מרקם חלק.
- מעבירים את הקרם לצנצנת, מזלפים מעט שמן זית לפני סגירת הצנצנת על מנת לסייע להליך השימור. (ניתן לשמור בקירור עד שבוע)
- סהרוני קולרבי: קולפים את הקולרבי ופורסים אותו במנדולינה.
- מכיניסים את הסהרונים למים רותחים ל-3 דקות ומעבירים אותם מיד למים קפואים למשך 3 דקות נוספות.
- מרכיבים: לוקחים עיגול קולורבי ובאמצע מכניסים כפית שטוחה מקרם הארטישוק.
- סוגרים את הקולרבי, כך שייווצר לכם חצי עיגול.
- מסדרים בצלחת שטוחה למנה ראשונה, בשוליים שלה לצד השני, עד שנוצר מעין עיגול ״שמש״.
אופן הכנה
- מכינים קרם ארטישוק: טוחנים בבלנדר את כל הרכיבים עד לקבלת מרקם חלק.
- מעבירים את הקרם לצנצנת, מזלפים מעט שמן זית לפני סגירת הצנצנת על מנת לסייע להליך השימור. (ניתן לשמור בקירור עד שבוע)
- סהרוני קולרבי: קולפים את הקולרבי ופורסים אותו במנדולינה.
- מכיניסים את הסהרונים למים רותחים ל-3 דקות ומעבירים אותם מיד למים קפואים למשך 3 דקות נוספות.
- מרכיבים: לוקחים עיגול קולורבי ובאמצע מכניסים כפית שטוחה מקרם הארטישוק.
- סוגרים את הקולרבי, כך שייווצר לכם חצי עיגול.
- מסדרים בצלחת שטוחה למנה ראשונה, בשוליים שלה לצד השני, עד שנוצר מעין עיגול ״שמש״.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן