בוש קאבר דסקטופ

גאונות: סמבוסק מטוגן במילוי טופו חומוס

סמבוסקים טבעוניים, מטוגנים ופריכים במלית נימוחה של טופו, גרגירי חומוס, בצל ותבלינים. מאפים טעימים בטירוף שמתאימים לארוחת צהריים או ערב וגם לנשנוש במהלך היום
סמבוסקים טבעוניים, מטוגנים ופריכים במלית נימוחה של טופו, גרגירי חומוס, בצל ותבלינים. מאפים טעימים בטירוף שמתאימים לארוחת צהריים או ערב וגם לנשנוש במהלך היום
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    953
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 953.4 קק״ל 9533.9 קק״ל
    פחמימות 116.4 גרם 1163.9 גרם
    שומן 43.1 גרם 431.0 גרם
    נתרן 823.9 מ״ג 8239.3 מ״ג
    חלבון 24.9 גרם 248.9 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 145.8 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 34.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 92.0 מ״ג 919.9 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 51.3 מ״ג
    אשלגן 709.1 מ״ג 7091.3 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 30.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    953
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 953.4 קק״ל 9533.9 קק״ל
    פחמימות 116.4 גרם 1163.9 גרם
    שומן 43.1 גרם 431.0 גרם
    נתרן 823.9 מ״ג 8239.3 מ״ג
    חלבון 24.9 גרם 248.9 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 145.8 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 34.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 92.0 מ״ג 919.9 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 51.3 מ״ג
    אשלגן 709.1 מ״ג 7091.3 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 30.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק, למעט המלח, ולשים במהירות בינונית כ-5-6 דקות, עד שמתקבל בצק רך ונוח לעבודה. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת מים. מוסיפים בסוף את המלח ולשים עוד דקה. משמנים קערה, מעבירים את הבצק, מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה-שעה וחצי.
  2. מכינים את המלית: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה יפה. נשתמש במחבת הזו מאוחר יותר לטיגון הסמבוסקים (אל תשטפו אותה).
  3. שמים בקערת מעבד מזון את הטופו חומוס, גרגירי החומוס, הבצל והתבלינים וטוחנים בפולסים לתערובת אחידה אך מעט גושית. מוסיפים בהדרגה את מי החומוס כדי לרכך את המלית. שומרים בצד.
  4. לשים את הבצק שתפח כדי להוציא את בועות האוויר, מחלקים חצי-חצי (יותר נוח לעבודה) ומרדדים לעלה בעובי 0.5 ס”מ. קורצים עיגולים בקוטר בערך 8 ס”מ בעזרת כוס או קורצן עוגיות.
  5. ממלאים את עיגולי הבצק בערך בכף מהמלית, מקפלים לחצי ומהדקים היטב, אפשר בעזרת מזלג.
  6. מחממים שמן במחבת (ששמרנו בצד) ומטגנים את הסמבוסקים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
  7. מגישים מיד בליווי טחינה, או שומרים בכלי אטום במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גאונות: סמבוסק מטוגן במילוי טופו חומוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    רינת

    יכול לעבוד גם עם טופו רגיל? ולא חומוס?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט. אבל אנחנו ממליצים לנסות את טופו החומוס, הוא מפתיע בטעמו.

    Avatar
    סיגלית אביב

    פשוט עונג של טעמים! מתכון מצויין

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות