סופגניות אשל מהירות לחנוכה
כל אחד צריך שיהיה לו מתכון אחד טוב של סופגניות אשל מהירות לחג, כאלו שתמיד מצליחות ושאי אפשר להפסיק לאכול אותן. הנה אחד כזה, תהנו
כל אחד צריך שיהיה לו מתכון אחד טוב של סופגניות אשל מהירות לחג, כאלו שתמיד מצליחות ושאי אפשר להפסיק לאכול אותן. הנה אחד כזה, תהנו
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 79.7 קק״ל 3188.9 קק״לפחמימות 10.0 גרם 399.1 גרםשומן 3.3 גרם 131.3 גרםנתרן 36.3 מ״ג 1451.0 מ״גחלבון 1.8 גרם 70.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 10.6 גרםשומן רווי 1.8 גרם 72.7 גרםכולסטרול 22.1 מ״ג 885.3 מ״גסידן 13.0 מ״ג 518.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 22.7 מ״ג 909.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות80
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 79.7 קק״ל 3188.9 קק״לפחמימות 10.0 גרם 399.1 גרםשומן 3.3 גרם 131.3 גרםנתרן 36.3 מ״ג 1451.0 מ״גחלבון 1.8 גרם 70.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 10.6 גרםשומן רווי 1.8 גרם 72.7 גרםכולסטרול 22.1 מ״ג 885.3 מ״גסידן 13.0 מ״ג 518.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 22.7 מ״ג 909.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 80 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
סופגניות אשל
-
2 ביצים L
-
3/4 כוס חלב 3%
-
3/4 כוס אשלאו יוגורט אחר
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
120 גרם חמאהמומסת
-
1 כף תמצית וניל
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/4 כפית מלח דק
טיגון
מילוי
-
100 גרם ריבת תות
הגשה
-
30 גרם אבקת סוכר
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה ביצים, חלב, חמאה מומסת ותמצית וניל אמיתית.
- בקערה נפרדת מערבבים את כל היבשים יחד: קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, מלח וסוכר.
- מוסיפים את היבשים לקערת הביצים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
- מחממים שמן בסיר עמוק - שומרים על טמפרטורת טיגון של 170 מעלות. אם אין מדחום ניתן לראות בועות קטנות בדפנות הסיר.
- יוצרים סופגניות קטנות בעזרת שתי כפות או עם כף גלידה ומטגנים כ-2 דק מכל צד.
- שמים בסקוויזר את הריבה ומלאים כל סופגנייה.
- מגישים עם אבקת סוכר מעל.
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה ביצים, חלב, חמאה מומסת ותמצית וניל אמיתית.
- בקערה נפרדת מערבבים את כל היבשים יחד: קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, מלח וסוכר.
- מוסיפים את היבשים לקערת הביצים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
- מחממים שמן בסיר עמוק - שומרים על טמפרטורת טיגון של 170 מעלות. אם אין מדחום ניתן לראות בועות קטנות בדפנות הסיר.
- יוצרים סופגניות קטנות בעזרת שתי כפות או עם כף גלידה ומטגנים כ-2 דק מכל צד.
- שמים בסקוויזר את הריבה ומלאים כל סופגנייה.
- מגישים עם אבקת סוכר מעל.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
לא רשום במתכון ביצים.
תודה רבה על עירור תשומת הלב, עודכן במתכון