-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 692.7 קק״ל 1385.3 קק״לפחמימות 26.3 גרם 52.5 גרםשומן 44.4 גרם 88.8 גרםנתרן 1373.3 מ״ג 2746.6 מ״גחלבון 52.8 גרם 105.6 גרםסיבים תזונתיים 14.2 גרם 28.3 גרםשומן רווי 22.7 גרם 45.5 גרםכולסטרול 164.1 מ״ג 328.2 מ״גסידן 72.8 מ״ג 145.5 מ״גברזל 19.1 מ״ג 38.3 מ״גאשלגן 836.1 מ״ג 1672.2 מ״גאבץ 20.7 מ״ג 41.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות693
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 692.7 קק״ל 1385.3 קק״לפחמימות 26.3 גרם 52.5 גרםשומן 44.4 גרם 88.8 גרםנתרן 1373.3 מ״ג 2746.6 מ״גחלבון 52.8 גרם 105.6 גרםסיבים תזונתיים 14.2 גרם 28.3 גרםשומן רווי 22.7 גרם 45.5 גרםכולסטרול 164.1 מ״ג 328.2 מ״גסידן 72.8 מ״ג 145.5 מ״גברזל 19.1 מ״ג 38.3 מ״גאשלגן 836.1 מ״ג 1672.2 מ״גאבץ 20.7 מ״ג 41.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 693 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
משרה
-
3 כפות חומץ בלסמי
-
1 גבעול טימין טרירק העלים
-
3 עלי דפנה
-
2 כוסות יין אדום יבש
-
2 כפות שמן זית
סטייק
-
500 גרם סטייק אנטריקוטמחולק ל-2 סטייקים
-
1 קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את החומץ בלסמי, תימין, עלי דפנה ויין אדום ומשרים במרינדה את הנתחים למשך לילה או מספר שעות.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את הנתח, מייבשים היטב בנייר סופג, מורחים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים.
- מחממים מחבת פסים ומשמנים במעט שמן זית. צורבים את הסטייק מכל צדדיו.
- יוצקים את הברנדי למחבת ומשלהבים את הנתח כמה דקות.
- מוציאים את הסטייק לתבנית קטנה וצולים בתנור החם כעשרים דקות.
- יוצקים למחבת את נוזלי המשרה, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומבשלים על להבה גבוהה כחמש דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
- מוציאים את הסטייק מהתנור ומניחים לו לנוח רבע שעה.
- פורסים את הנתח ומגישים עם רוטב היין בצלחות מושלמות כאלה לארוחה שלא תשכח.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את החומץ בלסמי, תימין, עלי דפנה ויין אדום ומשרים במרינדה את הנתחים למשך לילה או מספר שעות.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את הנתח, מייבשים היטב בנייר סופג, מורחים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים.
- מחממים מחבת פסים ומשמנים במעט שמן זית. צורבים את הסטייק מכל צדדיו.
- יוצקים את הברנדי למחבת ומשלהבים את הנתח כמה דקות.
- מוציאים את הסטייק לתבנית קטנה וצולים בתנור החם כעשרים דקות.
- יוצקים למחבת את נוזלי המשרה, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומבשלים על להבה גבוהה כחמש דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
- מוציאים את הסטייק מהתנור ומניחים לו לנוח רבע שעה.
- פורסים את הנתח ומגישים עם רוטב היין בצלחות מושלמות כאלה לארוחה שלא תשכח.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן