סלט אצות ואבוקדו
לאצות יתרונות בריאות רבים. במקום לצרוך אותן רק בסושי, נסו לשלב אותן עם סלט אצות ואבוקדו רענן שמגישים עם רוטב אסיאתי קליל. קל להכנה, טעים ובריא
לאצות יתרונות בריאות רבים. במקום לצרוך אותן רק בסושי, נסו לשלב אותן עם סלט אצות ואבוקדו רענן שמגישים עם רוטב אסיאתי קליל. קל להכנה, טעים ובריא
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.7 קק״ל 574.7 קק״לפחמימות 4.2 גרם 16.8 גרםשומן 12.5 גרם 49.9 גרםנתרן 64.3 מ״ג 257.2 מ״גחלבון 3.3 גרם 13.4 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.3 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.3 מ״ג 133.1 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 481.9 מ״ג 1927.5 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות144
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.7 קק״ל 574.7 קק״לפחמימות 4.2 גרם 16.8 גרםשומן 12.5 גרם 49.9 גרםנתרן 64.3 מ״ג 257.2 מ״גחלבון 3.3 גרם 13.4 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.3 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.3 מ״ג 133.1 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 481.9 מ״ג 1927.5 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 144 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
8 כפות אצת וואקמה מיובשתמזרח מערב
-
4 עלי חסות ערביותחתוכה לרצועות
-
1 אבוקדו בינוניקלוף ומגולען חתוך לרצועות
-
8 עגבניות שרי בינוניותחצויות
-
5 צנוניות קטנותפרוסות דק
רוטב
-
2 כפיות שמן שומשוםמזרח מערב
-
1 כף חומץ אורזמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
הגשה
-
2 כפות שומשוםמזרח מערב
אופן הכנה
- שמים את האצות המיובשות בקערה גדולה, מכסים במי ברז ומשרים כמה דקות עד שהאצות מתרככות. מסננים את המים.
- קולים את השומשום במחבת יבשה עד שהוא מתחיל להשחים. שומרים בצד.
- מערבבים היטב בקערית את חומרי הרוטב.
- מוסיפים לקערה עם האצות את יתר מרכיבי הסלט ומערבבים היטב. מוסיפים את הרוטב וממשיכים לערבב לאיחוד החומרים. במידת הצורך מתקנים את התיבול.
- מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים את השומשום ומגישים.
אופן הכנה
- שמים את האצות המיובשות בקערה גדולה, מכסים במי ברז ומשרים כמה דקות עד שהאצות מתרככות. מסננים את המים.
- קולים את השומשום במחבת יבשה עד שהוא מתחיל להשחים. שומרים בצד.
- מערבבים היטב בקערית את חומרי הרוטב.
- מוסיפים לקערה עם האצות את יתר מרכיבי הסלט ומערבבים היטב. מוסיפים את הרוטב וממשיכים לערבב לאיחוד החומרים. במידת הצורך מתקנים את התיבול.
- מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים את השומשום ומגישים.
בשילוב עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן