סלט אצות ואבוקדו

לאצות יתרונות בריאות רבים. במקום לצרוך אותן רק בסושי, נסו לשלב אותן עם סלט אצות ואבוקדו רענן שמגישים עם רוטב אסיאתי קליל. קל להכנה, טעים ובריא
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

סלט

הגשה

אופן הכנה

  1. שמים את האצות המיובשות בקערה גדולה, מכסים במי ברז ומשרים כמה דקות עד שהאצות מתרככות. מסננים את המים.
  2. קולים את השומשום במחבת יבשה עד שהוא מתחיל להשחים. שומרים בצד.
  3. מערבבים היטב בקערית את חומרי הרוטב.
  4. מוסיפים לקערה עם האצות את יתר מרכיבי הסלט ומערבבים היטב. מוסיפים את הרוטב וממשיכים לערבב לאיחוד החומרים. במידת הצורך מתקנים את התיבול.
  5. מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים את השומשום ומגישים.
מוסיפים את הרוטב
מוסיפים את הרוטב

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 127.8 קק״ל 511.2 קק״ל
פחמימות 3.9 גרם 15.5 גרם
שומן 11.0 גרם 43.9 גרם
נתרן 318.9 מ״ג 1275.5 מ״ג
חלבון 2.7 גרם 10.6 גרם
סיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.2 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 5.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 61.1 מ״ג 244.6 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 409.5 מ״ג 1637.8 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody