סלט אצות ואבוקדו

לאצות יתרונות בריאות רבים. במקום לצרוך אותן רק בסושי, נסו לשלב אותן עם סלט אצות ואבוקדו רענן שמגישים עם רוטב אסיאתי קליל. קל להכנה, טעים ובריא
לאצות יתרונות בריאות רבים. במקום לצרוך אותן רק בסושי, נסו לשלב אותן עם סלט אצות ואבוקדו רענן שמגישים עם רוטב אסיאתי קליל. קל להכנה, טעים ובריא
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    140
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 139.9 קק״ל 559.5 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 16.2 גרם
    שומן 12.4 גרם 49.6 גרם
    נתרן 59.3 מ״ג 237.2 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 12.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 83.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 416.5 מ״ג 1665.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    140
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 139.9 קק״ל 559.5 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 16.2 גרם
    שומן 12.4 גרם 49.6 גרם
    נתרן 59.3 מ״ג 237.2 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 12.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 83.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 416.5 מ״ג 1665.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים את האצות המיובשות בקערה גדולה, מכסים במי ברז ומשרים כמה דקות עד שהאצות מתרככות. מסננים את המים.
  2. קולים את השומשום במחבת יבשה עד שהוא מתחיל להשחים. שומרים בצד.
  3. מערבבים היטב בקערית את חומרי הרוטב.
  4. מוסיפים לקערה עם האצות את יתר מרכיבי הסלט ומערבבים היטב. מוסיפים את הרוטב וממשיכים לערבב לאיחוד החומרים. במידת הצורך מתקנים את התיבול.
  5. מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים את השומשום ומגישים.
מוסיפים את הרוטב
מוסיפים את הרוטב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט אצות ואבוקדו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות