סלט פסטה קר משודרג
סלט פסטה קר עם צ'אנקים כיפים של סלמון מבושל, שעועית ירוקה ומלפפון. סלט המכיל את כל אבות המזון שיבוא בול לארוחת צהריים או ערב קלילה ומרעננת ועם זאת משביעה
סלט פסטה קר עם צ'אנקים כיפים של סלמון מבושל, שעועית ירוקה ומלפפון. סלט המכיל את כל אבות המזון שיבוא בול לארוחת צהריים או ערב קלילה ומרעננת ועם זאת משביעה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 96.8 קק״ל 290.4 קק״לפחמימות 6.3 גרם 18.8 גרםשומן 6.9 גרם 20.7 גרםנתרן 528.6 מ״ג 1585.7 מ״גחלבון 1.4 גרם 4.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 7.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.0 מ״ג 122.9 מ״גברזל 1.2 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 191.6 מ״ג 574.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות97
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 96.8 קק״ל 290.4 קק״לפחמימות 6.3 גרם 18.8 גרםשומן 6.9 גרם 20.7 גרםנתרן 528.6 מ״ג 1585.7 מ״גחלבון 1.4 גרם 4.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 7.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.0 מ״ג 122.9 מ״גברזל 1.2 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 191.6 מ״ג 574.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 97 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט פסטה
-
1 חבילה פסטה פנהמזרח מערבפנה די מרטינו מזרח ומערב
-
2 פילה סלמון טריבלי עור
-
2 כפות שמן זית
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/2 כפית קליפת לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 בצל סגול בינוניחתוך לחצאי טבעות
-
1 1/2 כוסות שעועית ירוקה קפואהמופשרת
-
1 מלפפון ירוק קטןחתוך לפרוסות דקות
הגשה
-
1 חופן שמירקצוץ, או כל עשבי התיבול שאוהבים
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למידת “אל דנטה”. מסננים, מתיזים מעט שמן, מערבבים ושומרים בצד.
- ממליחים ומפלפלים את פילה הסלמון, מטגנים במעט שמן כ-3-4 דקות מכל צד עד שהוא מחליף את צבעו ומפרקים לחתיכות קטנות.
- מערבבים בקערית את שמן הזית, מיץ הלימון, זסט הלימון, המלח והפלפל.
- שמים בקערת ערבוב גדולה את הפסטה המבושלת, חתיכות הסלמון, הבצל, השעועית והמלפפון. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות.
- מפזרים את השמיר ומגישים מיד. שומרים בכלי אטום במקרר.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למידת “אל דנטה”. מסננים, מתיזים מעט שמן, מערבבים ושומרים בצד.
- ממליחים ומפלפלים את פילה הסלמון, מטגנים במעט שמן כ-3-4 דקות מכל צד עד שהוא מחליף את צבעו ומפרקים לחתיכות קטנות.
- מערבבים בקערית את שמן הזית, מיץ הלימון, זסט הלימון, המלח והפלפל.
- שמים בקערת ערבוב גדולה את הפסטה המבושלת, חתיכות הסלמון, הבצל, השעועית והמלפפון. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות.
- מפזרים את השמיר ומגישים מיד. שומרים בכלי אטום במקרר.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן