סלט פסטה קר משודרג

סלט פסטה קר עם צ'אנקים כיפים של סלמון מבושל, שעועית ירוקה ומלפפון. סלט המכיל את כל אבות המזון שיבוא בול לארוחת צהריים או ערב קלילה ומרעננת ועם זאת משביעה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

סלט פסטה

הגשה

  • 1 חופן שמיר
    קצוץ, או כל עשבי התיבול שאוהבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למידת “אל דנטה”. מסננים, מתיזים מעט שמן, מערבבים ושומרים בצד.
  2. ממליחים ומפלפלים את פילה הסלמון, מטגנים במעט שמן כ-3-4 דקות מכל צד עד שהוא מחליף את צבעו ומפרקים לחתיכות קטנות.
  3. מערבבים בקערית את שמן הזית, מיץ הלימון, זסט הלימון, המלח והפלפל.
  4. שמים בקערת ערבוב גדולה את הפסטה המבושלת, חתיכות הסלמון, הבצל, השעועית והמלפפון. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות.
  5. מפזרים את השמיר ומגישים מיד. שומרים בכלי אטום במקרר.

    סלט פסטה קר. צילום: אפיק גבאי
    סלט פסטה קר. צילום: אפיק גבאי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 119.1 קק״ל 357.3 קק״ל
פחמימות 5.6 גרם 16.8 גרם
שומן 9.6 גרם 28.7 גרם
נתרן 528.4 מ״ג 1585.3 מ״ג
חלבון 1.5 גרם 4.4 גרם
סיבים תזונתיים 2.6 גרם 7.7 גרם
שומן רווי 1.3 גרם 3.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 40.6 מ״ג 121.8 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 3.7 מ״ג
אשלגן 187.6 מ״ג 562.9 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody