סלט פסטה ריזוני עם טונה ועגבניות
תמרה אהרוני מלמדת כיצד מכינים סלט פסטה עם טונה ועגבניות. משתמשים בפסטה מסוג ריזוני, שדומה לאורז, ונהנים ממנה בריאה, משביעה וטעימה
תמרה אהרוני מלמדת כיצד מכינים סלט פסטה עם טונה ועגבניות. משתמשים בפסטה מסוג ריזוני, שדומה לאורז, ונהנים ממנה בריאה, משביעה וטעימה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 680.5 קק״ל 1361.0 קק״לפחמימות 122.8 גרם 245.6 גרםשומן 12.3 גרם 24.5 גרםנתרן 885.8 מ״ג 1771.7 מ״גחלבון 18.2 גרם 36.5 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 16.7 גרםשומן רווי 1.9 גרם 3.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.5 מ״ג 60.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 309.6 מ״ג 619.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות681
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 680.5 קק״ל 1361.0 קק״לפחמימות 122.8 גרם 245.6 גרםשומן 12.3 גרם 24.5 גרםנתרן 885.8 מ״ג 1771.7 מ״גחלבון 18.2 גרם 36.5 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 16.7 גרםשומן רווי 1.9 גרם 3.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.5 מ״ג 60.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 309.6 מ״ג 619.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 681 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
2 קופסאות טונה בשמן
-
300 גרם פסטה ריזוני
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 כף לימון כבוש
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
10 עגבניות שרי בינוניות
-
1 חופן כוסברה
-
1 חופן בזיליקום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים את הבצל, הצ’ילי ועשבי התיבול. חוצים את עגבניות השרי לחצאים. מסננים את הטונה.
- מבשלים את הריזוני במים רותחים לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
- מערבבים את כל מרכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח, פלפל ושמן הזית לפי הטעם.
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים את הבצל, הצ’ילי ועשבי התיבול. חוצים את עגבניות השרי לחצאים. מסננים את הטונה.
- מבשלים את הריזוני במים רותחים לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
- מערבבים את כל מרכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח, פלפל ושמן הזית לפי הטעם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן