כשרוצים לפנק את האורחים: עוגיות גבינה מלוחות
עוגיות גבינה מלוחות ופריכות בציפוי שומשום וקצח שפשוט לא תוכלו להפסיק לנשנש. באחריות! והכי כיף, שאת הכל אפשר להכין במכשיר מהיר וחזק שחוסך הרבה כלים
עוגיות גבינה מלוחות ופריכות בציפוי שומשום וקצח שפשוט לא תוכלו להפסיק לנשנש. באחריות! והכי כיף, שאת הכל אפשר להכין במכשיר מהיר וחזק שחוסך הרבה כלים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2601.9 קק״ל 2601.9 קק״לפחמימות 133.7 גרם 133.7 גרםשומן 237.3 גרם 237.3 גרםנתרן 4800.9 מ״ג 4800.9 מ״גחלבון 148.1 גרם 148.1 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 4.7 גרםשומן רווי 70.9 גרם 70.9 גרםכולסטרול 322.6 מ״ג 322.6 מ״גסידן 3521.3 מ״ג 3521.3 מ״גברזל 5.3 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 578.5 מ״ג 578.5 מ״גאבץ 14.1 מ״ג 14.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות2602
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2601.9 קק״ל 2601.9 קק״לפחמימות 133.7 גרם 133.7 גרםשומן 237.3 גרם 237.3 גרםנתרן 4800.9 מ״ג 4800.9 מ״גחלבון 148.1 גרם 148.1 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 4.7 גרםשומן רווי 70.9 גרם 70.9 גרםכולסטרול 322.6 מ״ג 322.6 מ״גסידן 3521.3 מ״ג 3521.3 מ״גברזל 5.3 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 578.5 מ״ג 578.5 מ״גאבץ 14.1 מ״ג 14.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 2602 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 1/2כוסות או 150 גרם גבינה צהובה 22%או צהובה מעושנת, מגוררת
-
1/2כוס או 50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
1 1/4כוסות או 175 גרם קמח לבן
-
150 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
2 כפות חלב 3%
ציפוי
-
או/ו קצח
אופן הכנה
- מתקינים במעבד מזון את דיסק הריסוק על גבי מתאם הדיסק, לוחצים על תוכנית SLICE ולאחר מכן משתמשים בדוחף המזון לדחוף את שני סוגי הגבינה דרך הפתח. מוציאים את הגבינה המגורדת מהקערה ושומרים בצד.
- מוציאים מהמכשיר את דיסק הריסוק ומתאם הדיסקים ומכניסים את להב לישת הבצק. שמים לקערת מעבד המזון את הקמח, הגבינות, החמאה והתבלינים. מעבדים את התערובת במספר לחיצות על תוכנית MIX, עד שמתקבלת תערובת פירורית ויבשה.
- מוסיפים את החלב ולוחצים שוב על תוכנית MIX, עד שכל החומרים מתאחדים לכדי גוש בצק אחד, רך ונעים למגע.
- מוציאים את הבצק ומחלקים לשני חלקים. מכל חלק יוצרים גליל בעובי כ- 3 ס”מ, ומצפים אותו בשומשום וקצח. עוטפים את הגלילים המצופים בניילון נצמד ומעבירים לשעתיים למקרר.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מוציאים את הגלילים ופורסים לפרוסות בעובי כ-1/2 ס”מ. מסדרים אותן על גבי התבנית ואופים כ-20 דקות, או עד להזהבה יפה.
- במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתכנית אפייה, מכוונים לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם העוגיות למכשיר.
- מוציאים ומקררים על הרשת. שומרים בקופסה אטומה.
אופן הכנה
- מתקינים במעבד מזון את דיסק הריסוק על גבי מתאם הדיסק, לוחצים על תוכנית SLICE ולאחר מכן משתמשים בדוחף המזון לדחוף את שני סוגי הגבינה דרך הפתח. מוציאים את הגבינה המגורדת מהקערה ושומרים בצד.
- מוציאים מהמכשיר את דיסק הריסוק ומתאם הדיסקים ומכניסים את להב לישת הבצק. שמים לקערת מעבד המזון את הקמח, הגבינות, החמאה והתבלינים. מעבדים את התערובת במספר לחיצות על תוכנית MIX, עד שמתקבלת תערובת פירורית ויבשה.
- מוסיפים את החלב ולוחצים שוב על תוכנית MIX, עד שכל החומרים מתאחדים לכדי גוש בצק אחד, רך ונעים למגע.
- מוציאים את הבצק ומחלקים לשני חלקים. מכל חלק יוצרים גליל בעובי כ- 3 ס”מ, ומצפים אותו בשומשום וקצח. עוטפים את הגלילים המצופים בניילון נצמד ומעבירים לשעתיים למקרר.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מוציאים את הגלילים ופורסים לפרוסות בעובי כ-1/2 ס”מ. מסדרים אותן על גבי התבנית ואופים כ-20 דקות, או עד להזהבה יפה.
- במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתכנית אפייה, מכוונים לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם העוגיות למכשיר.
- מוציאים ומקררים על הרשת. שומרים בקופסה אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן